Esrademirr Merhaba kızlar 24 gunluguz meme mama gidiyoruz yaklaşık 4 gündür gaz sancimiz var şamp simplekx verdi doktorumuz günde 4 defaya mahsus 10 15 damla verdi çok gazi varmış kaç gündür kivraniyo kuzum memnun kaldinizmi
ogretmenanne- Esrademirr ben çok şey denedim en çok sab simplexten memnun kaldım ama tabi ki asla tamamen çözmüyor, gaz sancıları 15-20 günken başlıyor bebişlerimiz olması gerektiği gibi aslında🙏🏻🥰
Glsm45 Esrademirr evet bebeğim 4,5 aylık hala kullanıyorum.gecede dahil olmak üzere 4 defayı 24 saate eşit zamnda bölüp aynı saatte vermek daha etkili..ve gaz masajı ve ayağını sıcak tutmak ve gaz yapan besinler asla yemem :)
ogretmenanne- Esrademirr bir de nurse harveys colex kullanıyorum arada, o da rahatlatıyor, dünkü şiddetli sancılarımızı o geçirdi, her çocuk farklı tabi birinde işe yarayan diğerinde yarayamayabiliyor
Esrademirr Glsm45 bende gaz yapıcı şeyler yememeye dikkat ediyorum ama mamada verdiğim için gazi oluyo inşallah bu damla ise yarar
Esrademirr ogretmenanne- bana ilk entererogis verdi ama iyi gelmedi 20 günden sonra hiç uyumadi 4 gündür dedim doymuyomu ac mi çok ağladı 4 saat aralıksız sonra baya ishal gibi sıvı sıçtı rahatladı en sonunda acile gitcektim rahatlayinca durdum bu sabah götürdüm doktorumuz baya bi gazi olduğunu söyledi bu damlayı verdi inşallah her bebeğe ve benim bebegimede yarar bi problem kalmaz