merve_123 kizlar gunaydinn bebeklerinizi televizyondan uzak tutmak icin neler yapiyorsunuz benim acmayinca canim sıkılıyorda
Srpp merve_123 oğlum 9aylık tv karşısına geçip izlemeye fırsatım olmuyor malesef. Tv den radyo açıyorum müzik çalıyo genelde.
Zeyyy merve_123 açmıyorum bende sıkılıyorum da sabah 7de eski dizi tekrarı var bi onu izliyorum onla oyun oynarken 😁 gün içinde kapatıyorum izlemesin diye
Gzmgzm merve_123 yere koyuyrum oyun halisina o oynarken izliyrum tabi gozu kaymasin diye goz hizasina yastik koyuyrum. Bazende tv ye ters oturtuyrum
rsatlgn merve_123 tv izlemeye hiç vaktim olmuyor valla annemlere gidince tv görünce çocuk şaşırıp kalmıştı annem de yazık hiç mi açmıyorsun diyo😂 9 aylığız hafta da 2 saat belki ama siz onunla oyunlar oynayarak hem çoçuğunuzu uzak tütmüş olursunuz hem de sıkılmazsınız :)
Dorukhansmom merve_123 tv ye cok yakın normalde tv unitemiz alcak olduğu halde tvden sadece radyo kanalı açıyorum müzik dinlemeyi cok seviyor ekranda siyah olduğu icin bakmıyor. Oyuncaklarıyla vakit geçirmesi icin oyun oynayabilmesi icin gayret ediyorum daha cok. Butun gun tv de sadece muzik çalıyor.
Gozz merve_123 Açıyorum tüm gün açık duruyor.Oğlum da genelde ben hangi odada isem orda ,yanımda oluyor. Salonda olduğum zaman da azıcık izliyor sonra oyun oynuyor keyfine göre yani