Elifdm Bebeğim 2 aylık geceleri artık hiç uyumuyor gündüz uykuları uzadı gece uykuları kısaldı nasıl düzene sıkabilirim en azından gece uykusunu uzatıp gündüzü nasıl kısaltabilirim bebeğimi yıpratmadan
starwomen Elifdm sıcaklardan dolayı da olabilir geçici bir durum olabilir yani şu anda benim kızım da geceleri uyuyamıyor sıcaktan, gündüzleri sürekli uyumaya başladı.
sherlock Elifdm düzene sokamazsın canım 2 ay çook erken. Bi gün sonra bütün gece uyur gündüz uyumaz daha çook değişecek :) 4-5 ay gibi azcık ucundan düzene giriyorlar. Uyku eğitimi de çok öneren var ben hiç ilgilenmedim ama forumda yapan arkadaşlardan öneri alabilirsin.
TugceArslan Elifdm Yavaş yavaş geceyle gündüzü ayırt edebilirler. Gündüz uykularını hafif loş bir ortamda yaptırıyorum. Gece uykularını çok karanlık bir ortamda yaptırıyorum. Gece sadece acıkınca uyanıyor oğluşum. Karartma perdelerinden kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Elifdm starwomen aynen benimkide öyle gerçekteyse çok sıcak evin camları açık ama yattığımız odayı açmaya korkuyorum cereyan yapar diye
starwomen Elifdm ben cereyan yapsın diye açıyorum ama hiç bir etkisi olmuyor sabah 5 e kadar ağlamalı, hararetli bir gece geçiriyoruz 🤦♀️
Elifdm Umayinannesi21 bugün tam iki aylık işte bizimde çok uykusu var ama aşırı direniyor uyumamak için