hansmomm Kızlaaar çok stresliyim yarın 2. Ay aşımız var. Yan etkileri beni acayip strese soktu. Aşı sonrası nelere dikkat etmeliyim neler yapmalıyım ? Üç aşıyı tek seferde mi yoksa üç kez mi yapıyorlar ?
starwomen hansmomm üç aşıyı da üç farklı yerden üç kez yapıyorlar(2 bacak 1 kol) bizde sadece huzursuzluk olmuştu bir gün boyunca ertesi gün normale dönmüştü
Ahsenk hansmomm bizde ateş olmadı 3 gün yıkamıyorsunuz zaten. Çok az huzursuzluk oldu gece uykusunda 3 gün
Nurellaaaa hansmomm bizde hiç bir sorun olmadı korkmayın inşallah bişey olmaz, huysuz olursa 1 çay kaşığı calpol verirsin annesi
Nilosunannesi_ hansmomm bizde 1 ay önce yaptırdık ama hiç yan etkisi olmadı inşallah sizde de olmaz ☺️
mygy13 3’ünü aynı anda yapıyorlar. Bizde 38,5’a kadar ateş çıktı 6 saatte bir yarım çay kaşığı calpol verebilirsiniz aşıdan sonra 3 gün banyo yapılmaması gerekiyor birde ilerleyen zamanlarda kabuk bağlayıp irin akabilir aşı yerinden ellenmemesi gerekiyor
hansmomm Ahsenk zaten kolik bi bebeğim var gaz sancısına ateş de eklenirse mahvolurum 🤦🏼♀️İnşallah bizde de sıkıntı çıkmaz teşekkür ederim 🫶🏻
Deletedmom_33 hansmomm ben 2 ay aşıları ile rota da yaptırdım. Uyku oldu sadece bizde başka bir şey olmadı. Sağ ve sol bacak. Sol koldan yapıldı. 3 gün banyo yaptırma denildi.
Kareniko Deletedmom_33 bana da aynı gün yapalım rotayı dediler ama çok yan etki olur diye korkuyorum ;(
Aycakck Deletedmom_33 uyku ne kadar süre devam etti bebek daha sık uyudu bugün sizin de öyle miydi normalde kolik olan bebek bu akşam hç ağlamadı
Kareniko hansmomm doktor bana ya bu 2.ay aşısı ile birlikte ya da 4. Ayda yapılması lazım dedi ben de ne zaman olalım bilmiyorum
Didemsevig hansmomm benim oglumda sadece uyku yaptı, üç gün su yasak. İmkan varken fosur fosur yıkayın 😝
hansmomm Didemsevig ayyy uykuya razıyım ateş vs olmasın da zaten kolik bi bebek uykuya hiç hayır demem 😂