cansudogru Kızım 1 yaşında emziği amip virüsü oldu geçen ay bıraktırdık şu an geceleri yaklaşık 4 kere mama içiyor 120’lik nasıl bıraktırabilirim daha önce yaşadınız mı ? (Doktorlar gece verilen mamanın bi faydası olmadığını söylüyor) kilosu da iyi zaten
Irmakprensesinannesi cansudogru 1 yaşında mama bırakmanız erken olur gece uyumadan önce icirin bide gece 1 kere kalkarsa icirin diğerinde suyla kandırın kziimda 12 ay 24 günlük doktorumuz 18 aya kdr devam dedi mama şuan erken dedi kilosu iyi bizimde
Birbebetoannesi cansudogru artık 1 yaşında bayağı kalkıyormuş normalde deliksiz uyuması lazım ya da 1 2 kez normal yani mama sayısı da açıkçası biraz fazla geldi gece yatmadan 1 saat önce tam karnı doysun öyle yatırın gece kalktığında da mama sayısını azalttın derim önce 4 veriyorsanız 3 e düşürün 1 inde de su verebilirsiniz
Kir_papatyasiii cansudogru 1 yaşında ve 4 kere uyanması çok çok fazla geldi açıkçası bna bnik oğlum 6 aylık oldu gece bı kere uyanır doktor çok iyi bı kere uyanması dio🙄
livanurvealpinannesi61 Irmakprensesinannesi uzmanlar ve emzirme danışmanları gece beslenmesi 12 ci ayda kesilmeli diyor. Bana çocuk doktoru 12 ci Ayda gece beslenmesini kesmeniz gerek demişti 1 yaştan itibaren gece beslenmesine gerek yoktur gece beslenmesi çok zararlı ilerde mide bağırsak sorunlarına reflü VS neden olur.
Irmakprensesinannesi livanurvealpinannesi61 tabiki ama mamayi günlük zamanda tamamen kesmenin yanlış olduğunu söyledim gece beslenmesini doğru bulmuyorum ama yavaş s yavaş kesilebilir hemn kesmek çok zor
livanurvealpinannesi61 Irmakprensesinannesi aynen canım gündüz 2 yaşa kadar bende kızıma verdim gece beslenmesini de 15 aylıkken bıraktık zor oldu ama şuan 3 yaşında 🥰
Irmakprensesinannesi livanurvealpinannesi61 masallah benim kızda hiç uyanmadı gece ilginç biseklde 3 gün gece hep aynı saatte bir kere kalkıyor mamasiz denedim uyutmayi çığlık çığlığa bağırdı gece 3:30 ta kalkıyor uyutuna kdr 5 oluyor neden kalkıyor anlamadım acikcasib12 ay 24 günlük benim kızımda aksm 9:30-10 gibi en geç uyumuş oluyor gece uykusuna aksm yemeğinide güzel yiyor gnlde