Zezemeze Arkadaşlar benim başvuru kabul edilmiş sanırım ama gidip sordum bugün para yatmamıştı. Acaba birkaç gün sonraya yatar mı yoksa bugün yatmadıysa diğer aya mı kalır?
Mavininbiri Zezemeze Maalesef bir bilgim yok. Bende başvurmak istiyorum da 2 tane var hangisine başvuracağiz yardımcı olur musunuz
Sefacan05 Zezemeze benimde kabul edilmiş ne zaman yatar bende bilmiyorum Bi bilgisi olan var mu acaba
Sevvl06 Zezemeze ben 1 ay önce başvurdum hala süreç devam ediyor yazıyor.sizin ne kadar sürede onaylandı acaba
Findikzadem Zezemeze PTT ye gidip sormanızs gerek yok e devletten PTT kurum ödemelerine bakın orda yatarsa görürsünüz
Toprak_9388 Zezemeze bızdede aynı sorun var kabul edıldı yazıyor devaö edyor yazyor para yatmamış kacgundru oyle
zeynep321 iki_prens_annesi E devlette kabul edildi gözüküyor .PTT odemelerinde kayıt bulunamadı diyor .bu gün bı bayan aradı sosyal hizmetlerden eve geleceğini söyledi .evde olmadığım için haftaya bı gün gelecek .ne gibi sorular soruyor kabul edildi mi edilmedi mi anlayamadım