Hamideeunall Kızlar iki gün önce 4. Ay aşılarımızı olduk aşı olan yerde elime beze geldi normal midir ? Ateş falan yapmadı aşı ama bu beze telaşlandırdı beni cevizden biraz küçük boyda ??
Ygzpri Hamideeunall merhaba dün bizde yaptırdık sizin gibi elime şişlik geliyor geçtimi sizn ki kaç gün sonra geçti
Busraaltsoy Hamideeunall benim bebegimde asi olmuştu ama ateş yapmişti bizde iştahsizdi Emmiyordu simdi bile iştahsiz bide uykusu bozuldu sanki ya yoksa atakmi anlayamadim😓 bide 2 bacagindan tek aşi oldu kolundan olmadi
Moonlightttt Evet normal. Aslında hemşire bildirmeliydi. '‘3gun banyo yok. Sakın elinizle koparmayin. Birkaç ay sonra sıvı su akabilir, endişelenme. ’' demişti.
Hamideeunall Moonlightttt kolunda ki değil bacağındaki aşıydı kolundaki aşıya hiç dokunmadım bacağında ki aşı yerinde vardı oda bir hafta içinde kayboldu 😊
Saaki Ygzpri benim bebeğimin yaklaşık 15 günde geçti doktor ellemeyin tepkime vermesin kendi kendine emer vücut dedi
Hamideeunall Ygzpri merhabalar elimle hafifçe masaj yaptım gün içinde aralıklarla bir hafta içinde kayboldu 😊
Ygzpri Hamideeunall huysuzlık oldumu peki 2 gündür uykuya geçerken ağlıyor aşıdan mı atak mı anlamadım 🤦🏻♀️
Hamideeunall Busraaltsoy evet koldaki verem aşısı 2 aylıkken oluyor sadece iki bacağından yapıldı bizede 😊 ama bizim de bi hafta öyle geçti asla kucağımdan indiremedim 😀
Busraaltsoy Hamideeunall Dogrudur canim benim bebegimin koluda sişmeye başlamıştı normal demistiler şişkinlik