ozgei Kızlar yürüyen kullandınız mı ? Kullandıysanız bir zararını gördünüz mü ? Kullanmadıysanız neden kullanmadınız ? 😍
Deletedmom_54 ozgei bi 15 gündür falan kullanıyorum büyük rahatlıkmış ve bebeğime de iyi geldiğini fark ettim sıkılmıyor 5.20 günlük bı zararı olacağını düşünmüyorum annemlerde hepimize kullanmış bi zararını görmemişler erkekse bebeğin 6 ay bitince tavsiye ediliyor sadece
Ozlem81 Ben 5 aylıkken kullanmaya basladım yürüme cabası vardı bir sıkıntı gormedım yurutecın . 10 ayllıkkende ilk adım arabası aldım onunla girek kalkıp yürüdü çok şükür
Gamzeahmetzeynep Ben kullandım faydasını gördüm , paytak paytak gitmesini öğreniyor çok tatlı . Bide onun üzerindeki objeler dikkatini çekiyor oynuyor , bişeylere ulaşması onu mutlu ediyor falan .. ikinci çocuğuma da kullanacam nasipse
Ozlem81 ozgei evde tek basımayım günlük ev işleri yapacagım zaman belıne destek yapıp oturtuyordum gun içinde 2 saat falan duruyordu toplamda ilk zamanlar tabi büyüdükçe gezinmeye basladı o zaman daha uzun zamanlar kaldı cunku kendı gezmek istiyordu iatediği yere de gidince mutlu oluyor .. sizin bebek kaç aylık
Ozlem81 ozgei 2 saat duruyor ama sureklılık olarak degıl 20 dk falan kısa kısa ev işlerimi halletmek için mükemmel birsey 😁
2cocukluNur İki çocuğuma da kullandım günde bir iki defa koyuyorum yürütece yarım saat takılıyor evde rahatça☺️