Okuduğum yorumların çoğu zara mango..Açıkçası ben şuan lcw den bile toplu bir alışveriş yapabilecek durumda değilim geçen sene yine gidip 4 5 takım alabiliyorduk.Şuan o kadar artmış ki fiyatlar dediğiniz gibi bir takım bakıyorum en uyduruk şey 200 yani.Allah sonumuzu hayır etsin bir tulum 300 400 bizin bir an da öyle bir alışveriş yapma şansımız yok tek tek mi artık nasıl olacak bilmiyorum istanbulda oturanlar için mall Of İstanbulu alt yolunda deposite outlet avm var orada lcw civil defacto da olmalı hatırlamıyorum netten bakarsınız giderseniz kısmen uyguna ürünler çıkabiliyor.Babam çocuğa lcw pant 150tl almıştı orada 80di mesela ve 1ay geçmişti üzerinden en fazla sizinde bildiğiniz yerler varsa paylaşır mısınız istanbul içi.Kimse marka giydirmeyin o zaman dememeli bence çünkü standart mağazalarda da fiyatlar max 10 20 tl oynuyor.Lcw eskiden o mağazalar gibiydi bir çoğumuzun gözünde ki bence hala ürünleri kaliteli değil cesitliliği olsun tasarımları olsun güzel tatlı şeyler çıkıyor ama kumaş kalitesini görüyoruz olağanüstü bir şeyi yok.Bende oğlumun 1 yaş kışlıkları toplu 250tl veriyorum içlerinden lekesiz temiz az giyilmis olanları ayırdım eğer bakmak isterseniz bir önceki postumda lütfen bildiğiniz yerler varsa paylaşır mısınız