Akro Merhaba bebeğim haftaya 50 günlük olacak ve biz tatile gitmek istiyoruz. Bebeğimi denize sokabilir miyim? Nasıl hareket etmeliyim? Tecrübe anneler yardımcınolursanız sevinirim 🙏
Mihriballimm Kesinlikle sokmamalisiniz yeterince yağ tabakası olmadığı için bebeklerde hasta edersiniz birde 6. Ay asisindan önce asla önermiyor doktorlar
[silindi] Akro enfeksiyon kapar canım sokma denize . O aylarda koruyucu vs de süremiyosun zaten cok güneştede bırakma onun dısında rahat rahat yapabilirsiniz tatilinizi🥰
bsratetik Akro ben 40 ında denize gitmiştim ayaklarını soktum birde yüzünde isilik vardı yüzünü yıkadım hiçbir sorun olmadı yüzüde geçti
Berilikomunannesi Akro canım bebrk idrar yolları enfeksiyonu olabilir ve 3 aylık olmadığı için enfeksiyon olursa hastanede yatırıyolar ayrıca 6 ay öncesi güneş kremi yasak temiz içerikli bile olsa o yüzden cildi çok yanar
Berilikomunannesi Sadece ayağını sokarsın yüzünü yıkarsın o zaman çok pis bi deniz değilse açık yarası yoksa bir sorun olmaz bence
Deletedmom5284 Akro biz 23 günlükken gittik bişey olmadı belden aşağısını soktuk oda 5 saniye falan zaten çıkıncada damacanayla su döktük yıkadık hahahsd şimdi 2 yaşında 30 kere denize girmiştir çok güzel yüzer sudan korkmaz