unsuzkek ddmyrkmtl bol su bol emzirme ayrıca sağmanızı tavsiye ederim bulgur pilavı gaz yapıyor ama inanılmaz etkili ayrıca bestlak damla kullanıyorum çok etkisini gördüm 👌🏿
Gizemkocar ddmyrkmtl duzgun uyku duzgun saglikli beslenme pozitif yasam tarzi ve mutlaka gun icerisinde alinmasi gereken kadar kalori almak normalde bu sizin icin ikibin kaloriyse emzirirken ustune 300-500koymalisiniz..paketli sekerli gidalar vs uzak durun yok tatli sut yaparms filan yalan..sekerli dogal urunlerden de kararinda yiyin lutfen sonrasi gereksiz kilo mesela surekli tahin diyorlar cunku tahin kalorisi cok yuksek bir ürün cok yersenz onun da fazlasi zarar..genelde emzirince insan tatli yemek istiyor o ihtiyacinizi hurma..kuru incir veya taze incir..kuru kayisi veya taze kayisi seklinde gidermekte kullanabilirsinz
Zeykaa unsuzkek sağma hangi aşamada yapılmalı. Mesela benim sütüm anca yetiyor sağmama gerek kalmıyor
Sedaaksyy Stressiz bir yaşam , gergin olma rahat mutlu ol , ılık bir duş , duşta ben yeşil sabunla göğüslerime hep masaj yapardm duştan çıkar çıkmaz akardı hep üstümü giyinene kadar
starwomen ddmyrkmtl herkeste farklı yiyecekler etki ediyor zamanla daha iyi tecrübe ediyorsunuz bende tahin helvası çok etkili oluyor aklınızda bulunsun 😊
Cihangirinannesi25 ddmyrkmtl Canım bulgur pilavı inanılmaz mucize bu konuda ici ne kimyon at ne yersen kimyon koy çocukta hiç gaz yapmıyor
Ayse001 ddmyrkmtl bestlak damla kullanabilirsiniz çok etkili oluyor.? Birde irmik helvası çok arttırıyor🌺
Eminecak ddmyrkmtl güzel beslenmek, bol su icmek. Kimyon çayı da süt kalitesini ve miktarını arttırıyor tavsiye ederim
Ata-sMom58 Bol su -bol yemek - bol sağım - her fırsatta uyku. Ve en önemlisi sütüne inanmak. Bi damla gördüysen memede bebeğe yetecek kadarı içinde var buna İnan
Rumuz_13 Ata-sMom58 sağımı nasıl yapıyorsunuz atıyorum emzirdiniz sağ göğüsten doydu. Sadece sağın kalanını mı sağıyorsunuz yoksa 2 göğsü birden mi emmeden hemen sonra sağıyorsunuz
Hapyy1313 Saqım yaptım süt arttı ama keşke yapmasaydım tazyikli akmaya başladı bebeqim emmek istemedi artık😔
dolunaymomsss ddmyrkmtl bol sağım her emme sonrası özellikle bebek emcek üstüne sen sagcan süt çıkması için değil bebeğin emdiginin üstüne çıksın diye