Elifalparslanince Kızlar çocuğuma adak kesicem ama nerde nasil kesmeliyim sizce kuran kursunda kestirmek mantıklı geliyor kendim kesip dagitmaktansa orada ihtiyaç sahiplerine gider en azından çevremde ihtiyaç sahibi kimse yok çünkü.kuran kursunda falan kestiren varmı yakin zamanda fiyat neydi
hankayaa1 Elifalparslanince bizde kuran kursunda kestirip ordaki öğrenciler vereceğiz bizim burdaki kursta 2.100 gibi bi fiyat verdiler
Asym33 Elifalparslanince Canım ben instgramda Tuba diye bir bayan takip ediyorum Afrika’da yetimhanede gönüllü olarak çalışıyor ben oraya göndereceğim parayı onlar keserken video gönderiyorlar hatta öğrenciler pankarta isim soy isim yaziolr teşekkür ediyorlar dualar ediyor burada kuran kursuna çok fazla yardım gidiyor ben Afrika’daki çocukların daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Elifalparslanince hankayaa1 nerede oturuyorsunuz acaba hangi kurs bende kara kara düşünüyorum nerde keselim diye
hankayaa1 Elifalparslanince kusura bakmayın yeni görebildim istanbul bahcievlerde oturuyoruz yenibosna da muhammediye diye bi kuran kursu var orda bu fiyatı verdiler
yldzcly Merhaba, biz kızımız için akika kurbanı kestirdik bayramda Haydar derneğinden) Bayram olduğu için 1200₺ olmuştu yurtdışı diye seçtik Hindistanda kestiler, videosunu falan da atıyorlar hatta sizde adağınızı ordan kestirebilirsiniz 🌸
Elifalparslanince yldzcly güvenilir mi peki gerçekten kesiliyor dimi bu adaklar bende dernekte kestirmeye dusunuyorum