SevimnurBasaran Ebrudilay canım ben ilk oğlumda başvuru yapmamıştım. İkinci oğlumda başvuru için gittim ilk oğlumun yardım parasınıda yatırdılar. İlk oğlum 4 yaşında aradan 4 yıl geçmesine rağmen yardım parasını verdiler
GamzeKuzeyy Ebrudilay valla memura bi tane emzirme parasıydı sanırım tek seferlik o yatıyormuş eşim gidip sormuş bakanlık burdan değil başvuru demiş telefonla sormuştum bakanlıktan diyorlar bilmiyorum 😁
[silindi] Ebrudilay onu bi 144 ü arayıp sor istersen canım ne kadar süresi var bi bilgim yok çünkü 🤷♀️
Kg_123 Sadece doğum parası aldık Çocuk parası ıcın tekrar basvuru nasıl yapılıyor ve bir çocuk için ne kadar ücret ödeniyor
Ebrudilay Kg_123 hiç bir bilgim yok ben doğum parasını sormak için yazdım bildiğim kadarıyla sigortalılara verilmiyor çocuk parası
ElvinMira Kg_123 1. Çocuk 300₺ 2. Çocuk 400₺ 3.çocuk 600₺ olması gerekiyor sosyal politikalara başvuru yapıyorsun eşiniz yada siz bi form dolduruyorsunuz o kadar sonra 1-1.5 ay gibi sürede yatıyor para
ElvinMira Ebrudilay doğum parası sigortalılar için nasıl verilmiyor yada doğum oarası dediğiniz de neyi kast ediyosunuz
Ebrudilay ElvinMira benim dediğim doğum parası değil çocuklar için yardım yapılıyor her ay onu diyorum sigortalilara verilmiyor bildiğim kadarıyla
ElvinMira Ebrudilay anladım ben doğum parası sigortalılara verilmiyoru okuyunca alaka kuramadım o yüzden sosyal politikalardan da tek seferlik alınıyor onun dışında aylık yatan parayı bilmiyorum tabi