Buse-2 Kızlar merhaba benim gibi panik atak yasayaniniz varmı acaba merak ettim kalp doktoruna da gittim holter takıldı ritim bozukluğu yok dedi ama bence var gibi gerçi atakdan da kaynaklaniyor olabilir yasayaniniz varsa bilgilendirirmisiniz ?
Kaganalis Buse-2 ne kdr hakimim konuya bilmiyorum ama. Guc testi yapiyorlar kosarken ya da bisiklete binerken. Benim oyle koşudan sonraki sonucta kalp kapakciginin birinin sert oldugu esnek olmadigi cikti. Ritim bozuklugu vardi. Ama psikoologa gore panik atagin onla alakasi yok sadece psikolojik. Kendimizi cok zorladigimjz yerlerde vucudumuzun beni dinle demek icin sinyal vermesiymis.
NOG06 Buse-2 ben 6 yıldır böyleyim kalp doktoruna da gittim bişey yok psikolojik dediler hala inanmıyorum doktora 🥲 ritmim bozuluyor gibi oluyor, hep bi korku, kaygı endişe bi türlü yenemedim 🥺
Buse-2 Mrvtdndr gece birden sol kolum ağrıdı ordan göğüsümun üst tarafına bı ara gitti sırtımda ağrıyordu neyse panik yaptım ben kriz geçiriyorum diye sürekli nabzımi ölçtüm 60 64 çıkıyordu birden basim döndü soğuk terliyordum ayağa kalktım nabzim 92 atıyordu oturdum ayağım zangir zangir titriyor tutamıyorum derken bı 10 dkda iki veya üç kere oldu gitti ben konum şu bende ritim bozukluğu da var fakat ritim bozukluğunda bu yakınmalar olurmu yoksa panik atakdanmi kaynaklı bilmiyorum bu arada 6 ay tedavi görmüştüm bırakmamam gerekiyordu hamile olunca mecbur bıraktım tekrarlamış olabilirmi
Kaganalis Cunku ritim bozuklugunda benim kalbim agriyor sadece. Genelde uyku duzenlerim bozuldugunda oluyor. Ama panik atak daha komplike. Nefes alamama carpinti bas donmesi mide bulantisi el ayak titremesi soguk terler bosalamasi falan. Yani bende oyle en azindan
Buse-2 Kaganalis sende panik atakla ritim bozukluğu mu var genelde zaten panik atak olanlar ritim bozukluğunu tetikliyormus
NOG06 Buse-2 Valla kuzum kalp ritmim böyle sanki düzensiz atıyor ondan sonra ateş basıyor elim ayağım titriyor nefesin daralıyor, korku başlıyor ellerim felan titriyor şimdi yine oldu 🤦🏻♀️🥲
Buse-2 Peki bu ritim bozukluğuylada karıştırılmiyormu gerçi ben kötü bişey düşündüğüm an sıcak basiyo elim ayağım titriyor