Karen2022 Bebeğim yeni 5 aylık oldu ama denize götürmeye üstesinden gelemem diye korkuyorum. Sadece anne sütü alıyor. Nasıl emzirecegim, bebek denize ufakta olsa girerse nasıl yikayacagim tuzlu mu kalacak o yüzden gidemiyoruz hicbir yere. Siz nasıl yaptınız?
Zumramm04 Karen2022 5 aylıkken gittik ilk denize ikindin saatlerinde girdirdim kaldığımız otel ve denizin arası yürüme mesafesindeydi denizden çıkarıp direk yıkamaya götürmüştüm bir sorun olmadı gayette keyifli geçti
benaslindayohum Karen2022 14 aylıkken tanıştı denizle geçen yıl sokamazdım 3-4 aylıktı prematüre doğdu bu yazda ek gıda yapıp yanıma koydum illa küçükken tecrübe edenler vardır üstte kalsın 🙂
OncedenGurme Karen2022 11 aylıkken gittik. Mama ve ek gıdayla besleniyordu. Otelin diyet ve zeytinyağlılar bölümünden yedirmiştim hep
Wanderlust Karen2022 3 aylik gittik ek gidada daha zor plaja ne goturceksiniz sicakta bozuldu etti derdi vs emzirirken super en rahati 👌🏻
brnglnr Karen2022 5,5 aylıkken gittik 2 hafta önce. Saat 3 gibi girdik denize. Oturmalı simitlerden aldık gölgelikli değildi bizimki şapka taktık. Yüzüne güneş kremi sürdüm uv korumalı uzun kol mayo giydirdim. Çıkınca da plajda emzirdim kuruyunca odaya gidip yıkadım bişey olmadı. Yarım saatten fazla geçmiştir yıkayana kadar
Deletedmom_54 Karen2022 bugün gittik 5 ay 20 günlük çok keyifliydi ama 1 saat durduk uzun süre durucaksanız sıkıntı olabilir
Sldmrt Karen2022 50 günlükken gittik yanımızda normal su da götürdük sahilde üstüme çrtü alıp emzirdim denize sokup çıkqrınca da yanımızdaki suyla şöyle bi duruladık o kadar :) he bide güneş kremini hep yeniledik
rosesbabys Karen2022 4aylıkken tatile gitmiştik hiç sorun yaşamadım sadece emziriyordum suyu çok seviyodu o yuzden denizde falan baya eglendi çıktığı gibide zaten emzirip uyudu yıkadığımı hatırlamıyorum sanki emzirme önlüğüm vardı onu geçiriyodum hemen emziriyodum oturduğumuz yer zaten gölgeydi çokta keyifli geçmişti locadaydık hepimiz yattık falan denizi izliyodu şarkı dinliyodu 😃
nmt41 Karen2022 55 günlükken gittik denize de sokabildim kafası hariç 1 litrelik içme suyunu güneşte beklettik ısınmıştı denizden çıkardığım gibi havlusuna sarıp önce suyu döktük sonra bez değiştirip üstünü giydirdim emzirme örtüsüyle sahilde şemsiye altında emzirdim gittiğiniz yerle alakalı tabi bu durum biz çok rahat geçirdik kendinizi en azından mahrum bırakmayın ..