Egemom21 Anlaşmalı boşanma da protokol nasıl oluyor avukatla görüştüm eşine anlaşmalı boşanmak istiyor mu öncelikle bir sor dedi sonra protokol hazırlayalım dedi eşimi nasıl ikna edebilirim anlaşmalı boşanma için 1 tane çocuğumuz var 7 aylık davayı ben açicam cünkü eşimde 1 aydır ses Seda yok cocukla ben ugrasicam
pitircik2019 Egemom21 eşine soruyorsun kabul ediyorsa avukat size protokol hazırlıyor. Çocuğu görüş günü , bolusulecek mal var ise onu yaziyorsunuz , nafaka istiyorsanız onu yazıyor.. aklınızda olsun çocuğun eğitim masraflarını karşılamasını talep edin.
Safiyesmom Egemom21 davayı siz açmazsanız çok iyi olur çünkü dava dosya masraflarını açan taraf ödüyor bilginize
Egemom21 pitircik2019 Teşekkür ederim peki ikametgahımı değiştirsem şimdiden olur mu sağlıkocağı kontrolleri olacak artık ayrılacağımız için eski oturduğum yere gitmicez
Eses20 Egemom21 sağlık ocağını istediğiniz yerden seçebilirsiniz, ikametinizin orada olması gerekmiyor artık
pitircik2019 Egemom21 onu bilmiyorum, avukata danışmakta fayda var. Eşinizle anlasirsaniz dosya ve avukat ücretini de ödemesini talep edin.
Egemom21 Eses20 çok teşekkür ederim sizce eşime nasıl sorabilirim anlaşmalı boşanma için nasıl ikna ederim bilmiyorum
Egemom21 Safiyesmom Evet eşimden ses Seda yok bende hemen boşanmak istiyorum ailem de destekçi biz herşeyi karşılarız diyor ondan hemen hızlandırıcaz
Safiyesmom Egemom21 hızlı olması sürecin sizin adınıza faydaları nedir? Birde acele ettiğinizde sizde psikolojik olarak hızlı bir geçiş ile yıpranabilirsiniz en önemlisi çocuğunuzun ihtiyaçları resmi olarak aranızda bir bağ kalmadığı zaman eğer devlet yeteri miktarda nafaka bağlamaz ise sıkıntı olabilir. Amacım süreci net görmeniz ve hazırlıklı olmanız. Sağlıkla atlatmanız dileğiyle ne karar veriseniz verin en iyisini yapacağınızdan eminim
Egemom21 pitircik2019 Kabul etmicektir 1 aydır çocuğuna para göndermedi bugün çocuğu görmeye geldi ne bez ne mama dahi almamış bir insan
Gin Egemom21 Protokolü hazırlayın avukat ile birlikte önüne koyun, olmadı avukatınız çağırsın imzalar için eşinizi de. 🤷🏻♀️
pitircik2019 Egemom21 o zaman avukat ücretine kadar kendisinin ödemesini talep edin, ödemez vs diye dusunmeyin. Çalışmıyorsunuz