Kızlar 9 ay önce sezaryen doğum yaptım, bi kaç ay sonra doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Emzirmiyorum bu arada. Hapı ilk kullanmaya başladığım zamanlar pek sıkıntı yoktu ama şu son 3-4 aydır adet dışında kanamam oluyo. Şöyle bi kanama akıntıyla birlikte koyu renkte bi kanama oluyo. Arada belim ve kasıklarım ağrıyo. Hatta bazen normal bi günde ilişkiye girdikten bi kaç saat sonrada aynı şekilde akıntıyla birlikte koyu renkte akıntı geliyo. Bi ara sağlık ocağında kan vermiştim enfeksiyon çıkmıştı geçti. Bana şöyle geliyoki ne olduysa doğum kontrol hapına başladiktan sonra oldu yani ilaca bağlıyorum kendimce. İnternetden bakınca korkunç seneryolar yazmışlar. Rahim ağzı kanseri, rahim duvarında iyi veya kötü huylu tümör ve enfeksiyon gibi şeyler yazmışlar. Korktum açıkcası tedirgin oldum yani. 1 tane evladım var Allah’ım izin verirse ilerde 1 tane daha düşünüyoruz. Yani bişey varsa nasıl olcak ya rahmim alınırsa gibi düşünceler dönüyo kafamda.
Hiç böyle başına gelen oldumu? Normal bi zamanda böyle akıntısı olan oldumu? Noluurr içimi ferahlatın🥺😔.