Esmerim_5 Bayanlar mıdem agrıdı doktra gıttım sırtıma vurdu ekg cekıldı kan tahlili alındı ama sorun cıkmadı neden agrır dedım tomografi cekıl bır daha olursa dedı var mı aranızda bole olan
Asym33 Esmerim_5 Canım ben mesela bazı peynir çeşitleri soğan yediğim zaman çok ağrır belki yediklerine alakalı olabilir
Elifff Esmerim_5 bende uzun süre mide ağrısı çektim reflü varmış gaviscon diye bir şurup çok iyi geldi siZde reflü çıkarsa doktora danışarak kullanabilirsiniz
Lunaluu Esmerim_5 ben yıllardır çekiyorum gastrit var bende. Stres mideye vurur veya yedikleriniz dokanmıştır. Ben elimin altında sürekli mide koruyucu bulundururum. Evse rezene çayı varsa o da çok iyi geliyor.
Asym33 Esmerim_5 Kolada iyi gelmez Reflü gastrit bunlarda kola içmeyi yasaklarlar turşu acı bunlarda mide ağrısı yapar benimde her zaman olmuyor bazen peyniri fazla kacirdigimda hep olur
Esmerim_5 Asym33 acı bıber tursu yedım evet bıde kola ıctım ama bunları hep yiyordum bn nıe oldu bılmıom
Esmerim_5 Lunaluu mıde hapı bndede var ıctım gecmedı o yuzden gıttım doktra zaten. Acı bıber tursu yedım evet bıde kola ıctım yanı bunları hep yıyom nıe oldu anlmdım