Mervenes1907 Merhaba kizlar sirkele su ile ev silen var mı Yada az önce bir video gordum bardağa bı tatlı kaşığı tuz ve sirke koyup evin bir köşesinde bekliyor yapan var mı yada bilgisi olan nedir bu sirke su nasıl faydaları var
2603 Mervenes1907 ben hamilelik dönemim de 4 ay evim de kalamadım mide bulantısından evde kalamadığım sürece haliyle ev boş olduğu için toplanıp pislenmişti temizlikçi tutmuştum eve giremediğimi anlattım belki nazar vardır dedi evini ben senin güzelce sirkeli su ile temizleyip sileceğim dedi ben de ordan öğrendim ama hiç yapmadım kendim
Asym33 Mervenes1907 Canım bende duydum ama hiç denemedim nazara ve evdeki kötü enerjiye iyi geliyormuş ben genelde evi hep sirkeyle silerim mikropları kırdığı için bide deniz suyunun sprey şişesine koy eve sık oda çok iyi diye duymuştum
esraeerdogann Mervenes1907 ben ne zaman ev silsem muhakkak sirkeli suyle silerim birde evime biri gelse ertesi gün yine sirkeli suyla silerim nazara karşı birde çelik kapı eşiği sirkeli suyla silinirse bütün olumsuzluklar kapının dışında kalırmış deneyin denemekten zarar gelmez ☺️
Noname21 Mervenes1907 sirkeli su kötü enerjiyi Lir evet. Kaynanam falan da okurken kizimi oğlunu falan kafasindan tuz çevirir. Bir parmak da yedirir
Eda-Ece Mervenes1907 ben her seferinde evi önce normal deterjanlı suyla sonra sirkeli suyla siliyorum. Rahmetli babaannem özellikle kapı eşiğini hep sirkeli suyla sil ve azıcık elinle tuz serp derdi ben de hep yapıyorum 🙏
Esra_Deva Mervenes1907 nazar ya da evdeki negatif enerji. Ben yaptım bir dönem. Evet su kabarcık kabarcık oluyor başlarda. 21 gün yaptım. Gün geçtikçe su berraklaşıyor. Onun dışında bebeğim olmadan önce evde adaçayı yakardım. Öyle çok derinlemesine bilgim yok çok takılmam da ama arada ofistede yakarım adaçayı. Takıntı belki sadece kokusu rahatlatıyor bilmiyorum