Zlm Prensesannesi38 yani biz en son hediye olarak sanki dikey Süpürge almıştık ama aranız nasıl neye ihtiyacı var nasıl bı insan neleri sever
2maviboncuk Prensesannesi38 Hiç bişey aranızı bilemem ama ben hiç bişey almam bi kere aldım verdim oda bana cevabımı verdi bi daha asla almam anneciğime alırım 😅 Şaka bi yana ihtiyacı olan birşeyi biliyorsanız onu veya kahve makinesi veya torunuyla çekim yaptıra bilirisiniz bunu biterse görmüştüm farklı ve güzel bi fikir bence
Zlm Prensesannesi38 şarjlı dikey Süpürge aldık biz kıyafet değil ama diyince aklıma geldi deri cekette almıştık bı ara. Kahve içmeyi seviyosa güzel bı kutu yapabilirsiniz kahve atıştırmalık güzel bı fincan. Yada örgü örneği seviyosa yine onun gibi bı kutu. Ne yapmayı seviyo mesela çalışıyor ise iş yerinde rahat edebileceği birşey. Kullanırsa akıllı saat. Hoşuna gider derseniz fotoğraflar toplayip albüm yapabilirsiniz. Artık pek fotograf bastirmiyoruz hoş olur.
Derya25 Biz eşimle düğün takımızdan ayırıp telefon almıştık Vehbi birlikte bir davetteyken oğlum aldı falan dedi hiç ben geçmedim gelinim de düşünmüş falan demedi. Pahalı bir şey tavsiye etmiyorum ya makul manevi olsun yeterli