yagmursen Bihteeeer yoo ne alakası var baya saçmalıyorsunuz :D siz herhalde selülitleri çatlak zannediyorsunuz ahaha.. 😀 Evet ayrıca google. Biraz araştırırsanız daha tutarlı atarsınız 😊
yagmursen Bihteeeer benim gibi atıp tutan : tüm forum ahahahaha. Ablanızın gittiği yeri ya da karnını paylasırsanız insanlara faydanız olur madem herkes gider ahahshaj
Benisahtesevme2 yagmursen baya ayrık duruyor çatlak kısmı bende de var maalesef ama ıc bacak kısmımda 🫣
yagmursen Benisahtesevme2 evet benimde öyle, Allahtan çok içerde ve yukarıda :D düsünün bu birleşmiş hali
Benisahtesevme2 yagmursen valla baya yırtılmış neden olmus başka da yokmuş sızde bende var bacak dış kısımlarımda basen bölgesinde ınce ınce onlar
yagmursen Benisahtesevme2 benim kortizona alerjim varmış haberim yoktu, böcek ısırması sonucu doktor krem verdi oraya sürünce çatırrt diye ayrıldı :( o yüzden böyle tek. Valla çatlak cidden çok zor bir şey selülitten hadi kurtuluyorsun ama çatlak imkansıza yakın…
Benisahtesevme2 yagmursen ınan selulıt bıle kurtulamıyorum at kılı fırça krem kullanıyorum sankı azaldı ama gecmıyor
yagmursen Benisahtesevme2 ben ondan kurtulabiliyorum o da cok zor ama oncelikle nescafe tatlı ekmek bunları bırakın, evde sıkılasma hareketleri at kılı fırcası bide gidebiliyosanız g5 masajı güzellik merkezlerinde cidden ise yarıyor kombosu :)
Benisahtesevme2 yagmursen lazer e başlamayı düşünüyorum burdakı merkez 9 bın lıra fıyat cektı 🥹 ındırımlı halı 5400 du en son güya bana çık geldı ıkı sene önce 1500 e yaptırdım aynı yerde