Selo_27 Anneler eşim komando ve artık yoruldum bırakıp gelicem diyor 😔 ne yapıcam bilmiyorum , başka bölüme de geçemiyor , aranızda komando bölümünden başka bölüme geçen var mı
Fenty Selo_27 Karargaha geçme şansı varsa rahatlar ama zor genelde meslekte eski olanlar yada sağlık sorunu olanlar için oluyor. Eşim 5 sene komandoda görev yaptı gerçekten çok zor yapan içinde sizin içinde Allah yardımcısınız olsun. 🌸
ZeynepinAnnesiiiii Selo_27 saglik sorunu vb psikolojik gibi yada goz yada yuksek derece astim tedavi gerektiren bi hastalik varsa bakmakla yukumlu yada komando olamaz jandarma olarak goreve devam edebilir alarak jandarmaya gecebilir benim esimde komandoydu gözden komando olamaz aldi ve jandarmaya gecti ama biz bazi sebeblerden doalyi 2020 aralikda sozlesmemizi yenilemeyerek briaktik cok zor zaman feviriyoruz sivil hayat inanin cok zor heleki meslegi yoksa evi yoksa ve borcu coksa
Selo_27 ZeynepinAnnesiiiii daha Detaylı bilgi ver bilir misin cnm , yani o gözünde rahatsız belgesiymiş felan nasıl alınır . eşim 16 ay kaldı sözleşmesi bitmesine . Ama çok zorlanıyor sözleşmeden sonradan mutlaka başka bit bölüme geçmesi lazım ya da bırakacak . Bide tuhaf olan şu ki ilk kazandığında kağıdında Bahriye yazıyordu yani denizci . Artık kendileri mi komandoya attı bilmiyoruz
pogacayanakk Selo_27 fazla bir süre kalmamış biraz daha sıkabilir dişini dışarıda hayat gerçekten çok zor geçim şartları olarak. Üstte gözden rahatsızlık belgesi nasıl alınır diye sormuşsunuz göz derecesinin keskin nişancı olamayacak kadar görememesi gerekiyor ve dikkat edin gözden dolayı komando olamaz raporu verdikleri bazı kişileri meslekten de alıyorlar yani baya riskli bir olay o. Eşinizin Ailesinde birinci derece akrabalardan biri bakıma muhtaç varsa kendi memleketinde kalıcı olarak ta görev yapabilir
Naturall Selo_27 hangi il doğu görevinde misiniz? Aile hayatı temelden sarsılıyor diye dilekçe yazsa? Bu Arada jandarma mi kara kuvvetleri mi?
ZeynepinAnnesiiiii Esim heyete girdi gece gorus kamerasindan dolayi goz rahatsizligi ilerlemis ve komando olamaz asayis olur gibi bi ibare almisti biz nisanliydik drtayini tam bilmiyorum. Benim psikolojik ilaclarim vardi doktora gidiyodum ondan dolayida bakmakla yukumlu bulundugu yerde doktor tedavisi olmasi gerekli gibi bi ibareyle atamaya esas rapor aldik kuruldakilerde kabul etti merkeze atandik ilk evlendigimzide yoksa dis karakoldaydi gercekden norml hayat zor
Selo_27 ZeynepinAnnesiiiii peki bende psikolojik ilaçlardan kullansam dediğiniz gibi bakmakla yükümlü gibi gösterip beyan ede bilir miyim acaba .
ZeynepinAnnesiiiii Selo_27 yok ben evlenmeden 2.3 yil once yine boyle 1′2 ay tedavi görmüştüm gecmistete oldugu icin yarari oldu
Oznur_0708 Selo_27 canım benim eşim dış karakolda uzman komando değil ama dış karakol dağ başındaydı ilçede oturuyodum bende annem ben bebeğim ile ilçeye şu şekilde çektik eşimi tiroit rahatsızlığım var ve hastaneye gitmem lazım eşimin olduğu yerde hastane olmadığından uygun bölüm hatta ilçeye çektiler eve gidip gelşyoe artık sabah 8 akşam 6 memur hayatına döndü yani bir faydası olursa eğer bu şekilde rahatsızlık söz konusu varsa heyet raporu vs olabilir