Hellomoto İyi pazarlar kızlar olmazsa olmaz dediğiniz makyaj malzemeleriniz nelerdir hangi marka kullanıyorsunuz nereden alıyorsunuz. Benim makyaj yaparken en zorlandığım kaşım ikisi farklı aynı boyamam lazım çok profesyonel değilim hangi fırça hangi kalem kulanmaliyim kaş şekillendirici jellerden kullanıp memnun kalan varmı
meg2022 Hellomoto bobbi brown un kaş farını kullanıyorum ben senelerdir aşırı memnunum fiyatı bi tık fazla ama çok uzun süre gidiyor
Mizmizmyrtle Hellomoto olmazsa olmazım rimel loreal telescopic fondöten revolution allık pastel krem allık kullanıyorum :) eyeliner olarak ben siyah far ile sürüyorum dağıtıyorum güzel oluyor beyaz göz kalemin altına ve göz pınarlarıma olmazsa olmazım hıghlıghter yine pastelin kullanırım üç renk olanı ama onu her zaman kullanmıyorum zaten cildim parlak yağlı biraz yani ruj olarak da golden rose asansörlü dudak kalemleri var ruj gibi onlardan kullanırım benim rutin makyaj bu 💅 bu arada komik ama kaşlarımı resim kalemiyle boyuyorum şu kara kalemler var ya faber castel hahahaasjxjzj çünkü kaşlarım koyu renk zaten başka bişey kullanınca hepten koyu olunca sevmiyorum kullandığım kalem çok renk vermiyor araları dolduruyorum hemen beaulis kaş sabitleyici kullanıyorum bu kadar :D
Deletedmom_28 Hellomoto olmazsa olmaz dediklerim göz altı kapatıcı maybelline fitme poreless fondöten kullanmıyorum ve ruj roreal likit mat ruj kaşlarımı pastelin kaş farını kullanıyorum yıllardır mennunum uzun zamandır microblading yaptırmak istiyorum güzel yapan bi yer bulursam 😅
hum55x Hellomoto sensilis ve loreal paris kullanıyorum. Kaş şekillendiricisi ve kalemlerinden çok memnunum.
Hellomoto Deletedmom_28 bende istiyorum ya şu bebeğe bakan olursa gidip yaptircam bide 3 ayda geçiyormuş demi
Deletedmom_22 Mizmizmyrtle bende yorumlara bakarak almıştım övenler çoktu, memnun kaldım açıkçası Farklı farklı rimel deniyorum her zaman, ama bu güzeldi diğerlerinden
sadeturkvatandasi Hellomoto allık olarak nars orgasm, kontür için nars laguna, fondöten olarak bb krem kullanıyorum missha, ruj olarak belli marka yok ama flormarın silk matte serisini çok seviyorum birde mac mocha. Rimelde de nars climax harika.
Emir_mom Hellomoto missha bb krem ve Maybelline Lash Sensational Maskara bu ikili sürekli kullandığım favorim 🤩
Eymen-asya Mac fondöten Shiseido ruj Estee Lauder rimel Bobbi brown allık ve far ve bi iki tane de ruju var pudra fondöteni bide