Linailkay Kızlar kızım 10 ay 8 günlük totosu ile heryere gidiyor ama emekleyemiyor emekleme pozisyona gediyor ama kendini tam öne atamıyor normal mı poposu ile gitmesi tutunup aya kalkmaya çalışıyor tam kalkamıyor
Ysgl26 Linailkay başlığı görünce çağla şıkel geldi aklıma :) ben de öyleymişiö canım emeklememişim popomun üzerinde kayarak ilerliyomuşum .. yeğenim de öyle yapıyo.. arkadaşımın oğlu da yuvarlanarak gidiyo 😅 her çocuk emeklemez ki..
allahimsabirver Linailkay benim oğlum 1 yaşında emeklemeye başladı 13 aylık olmak üzere hala emekliyor ondan önce sürünerek gidiyordu daha zamanı var yavaş yavaş başlar
Birdunyabircennetannesi Linailkay Bende popomla gidermisim 😅 Emeklemeden yurumusum . Oğlumda ilk komando gibi giderdi emeklemeye sonradan başladı
Zhnce Linailkay popoyla emekliyor işte ne güzel 😄 Benim oglanda popoyla emekledi asla normal emekleme pozisyonu almadı sonrasında yürüdü Hatta doktoru şey demişti aferin benim akıllı kuzuma dizlerini agritmadan emekliyor 🤣
gokkusagitozu Gayet normal her bebek emeklemez zaten , benim büyük kızım da geri geri emekledi sadece😅 14 aylıkken yürümüştü
Yerimseniben3404 Benim oğlumda 5 aylık yeni bu gün baktım bıraktığım yerde bulamıyorum takip ettim geri geri emekliyor Sürünüyor 😁