Busrabsr Kizlar kayinvalidem ev yogurdu yapdi firinda 5.6 saat kaldi baya sicak firina koymusdu ama cok sulu oldu ama bildiginiz biraz tuttu ama cokda boyle kova yogurtlardaki gibi hem sulu hem yogurt sizce bebegime yedirmelimiyim
TheBaby Busrabsr Ama olmamışki çıkarmayın bırakın daha dursun fırında. Ben geçen mayaladım ilk defa bu kadar uzun tuttum mayalanmadı çünkü. Akşam 18:30 dan sabah 06:00 ya kadar. Ve muhteşem olmuş. Tatlı ve tam kıvamında
mysa2 Busrabsr ben normal dısarda mayalıyorum mayaladıltan sonra kapagını kapatmıyorum onun yerine süzgeç koyuyorum sulu olmasın diye 6 7 saat sonra da ağzı açık dolaba kaldırıyorum 1 gün kadar bekletiyorum tas gibi olıyor . Sulu olmasın nedeni sıcak mayalamısta olabilir ya da mayasını az koymuştur tadına bakın kötü değilse yedirin 😊
Busrabsr mysa2 aynen disari cikicaktik bize misafir gelmislerdi hemen suyun altina koydum kavonozlari sogusun diye sicak mayaladik biraz
Busrabsr mysa2 dolaba kaldirdikdan sonra 4.5 saat sonra kavonozlarjn kapagini orttum ama o saat icinde bekleyince zaten suluydu