Hasmeftun Kızlar oğlum 3 ay 9 günlük 2 gündür elini çok emiyor karni tok bundan eminim ama normal mi emmesini istemiyorum elini çekiyorum ağlıyor tanıdığımız biri vardı elini emiyordu parmakları incelmişti şuan sapur şupur emiyor ya😂🤦🏻
mysa2 Hasmeftun benim ki 3 4 günlükken baktım elini ağzına götürüyor emzik felan verdim almadı karnı da tok suan 19 günlük hala uyurken bakıyorum bas parmağını götürüyor bazen sokarsa ağzına emiyor görumcem parmağını emmiş muhtemelen ona cekti diyorum kesin parmağını emecek ama bakalım nereye kadar mani olucam 😀😀
Birdunyabircennetannesi Hasmeftun Ellerini tanıyor annesi engelleme uzun süre devam edecek 14. Ayımız bitmek üzere hala ellerine aşık sapur supur emer 😅
Rav-Ebu Hasmeftun yok ya benim kız da emiyordu 6 aylıkken falan bıraktı reflex sanırım emmez uzun süre parmağını çek başka şeyler ile oyala
mysa2 Hasmeftun aynen nedense hevesleniyorum görünce ay felan yapıyorum 2 dk sonra silkelenıp kendine geliyorum çıkarıyorum elini 😀😀
Papatya58 Emsin engellemeyin sakın gelişim göstergesi. Hiç de bir şey olmaz incelmek falan. Benim bebeğim de emdi engellemedim kendi kendine bıraktı.
Edsarr Hasmeftun bizimde 3 ay 10 günlük canım aynı dediğin gibi benim oğluşum da elini ağzından çekmiyor bazen o kadar gayretli emiyor ki şaşırıyorum bu ayda ellerini kesfediyorlar bazen ellerini uzun uzun izliyor bence engel olmayın 🥰
Elizkusannesi26 Hasmeftun Annesi engelleme o şuan ellerini tanımaya çalışıyor benim kızımda öyleydi hala öyle bazen ellerini birleştiriyor ellerine bakıyor ağzına aliyor bunlar gelişimin bir parçası zamanı gelince bırakacaktır zaten
Birdunyabircennetannesi Hasmeftun Engel olma canım tanısın ellerini ilk ellerini tanımak isterlermis zaten ❤️