Aloneeee Dorukserenn 👍. Deli gibi meme düşkünü sabahlara kadar mememden düşmeyen kızım onunla bıraktı. Ama şöyle onu sürdüğümde yıkattırıyordu bana yıka öyle emcem diyordu. Bende lavabonun oraya koymuştum yıkadığım an o görmeden hemen sürüyordum bir gün öyle defalarca yıkadık gece de uyku sersemi öyle bi kaç kere emince ertesi gün direk bıraktı. Arada istiyordu sürüyordum hemen emmiyordu
Minik-kus Dorukserenn benim eltim ve çevremdeki bu çok kişi böyle biraktirdi bende aldım zamanı gelince onunla bıraktırmak düşünüyorum 21 aylık şuan 2 buçuk yaşına kadar emsin istiyorum sütüm varken
Aslmra80 Dorukserenn benimki hic sokmedi ben once sirke denemistim hic tiksinmedi sonra yarabandi denedim uf oldu diye diye biraktirdim . Salça sür ruj sür bunları deneyende var cevremde
Dorukserenn Aslmra80 evet deniyorum gündüz hiç sorun yok görünce emmiyor ama gece uyurken açıyor geliyor ağlıyor
Merlinlin Aloneeee kaç aylıktı peki? Emerek mi uykuya dalıyorum bırakmadan önce eğer öyleyse uyutma işini nasıl yaptınız
Aloneeee Dorukserenn yok cnm bir sorun olmuyor. Alırken de sor istersen için rahat etsin. Ztn tadını alınca ememiyor tadı kötü baya ben bakmıştım 😃
Sedfibomlksh16 Benim iki arkadaşım sabır taşıyla bıraktı canım kokusundan çok tiksinmisler memeyi açık görseler mi öğürüyorlarmış çok kolay oldu onlar icin.Tabi alısma sürecinde geceleri falan aglamışlar bir kac gün meme demisler ama unuttular bir iki haftaya 😊
Nurellaaaa Dorukserenn evet canım sırf emmek için uykudan uyanırdı, illallah ettirdi memeyi bırakınca uyku düzeni oturdu şükür ama şimdi 2. Bebeğimi doğurdum sil baştan oldu 🤭🤭
Dorukserenn Nurellaaaa ayy allah yardımcın olsun kuzum 🤦🏽♀️😄 bide kilo alır mıyım acaba emdirmeyi bıraktıktan sonra