Umayinannesi21 1 ay 7 günlük bebeğim var memede uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor ne yapmam gerekiyor sevgili anneler
Betuskaan-28 Umayinannesi21 benimki de 1 aylık emerken uyuyup kalıyor yatırıyorum sonra. Bu sıkıntı mı ki küçük daha
Yasmnnnn Umayinannesi21 1 ay 10 günlük çok zor uyuyor canm benm bebeğimde gündüzde gecede uyumak istemiyor geceleri bazen rezene veriyorum rahatlıyor. Emzik avent tuttu ama emzik düştüğü an ağlıyor. Uyanıkken hep kucak istiyor yatmıyor gezinmek istiyor sürekli yoksa ağlıyor bende napcağımı bilmiyorum
Umayinannesi21 papatyakahvesi3- kolik bebek zaten gaz sancısı çok fazla uyurken de sancısına uyanıyor kimyon kendim içiyorum bebeğime de nurse harveys damla kullanıyorum
papatyakahvesi3- Umayinannesi21 evet kaynattigim suyu 1 çay kaşığı bebeğe geri kalanini ben içiyorum tabi sancısı oldugunda
Umayinannesi21 papatyakahvesi3- kaç günlük bebeğiniz doktorunuza sordunuz mu ne kadar doğru olur bilemedim
Liya_14 Merhaba arkadaşlar lütfen cvplarsanız çok sevınırım 1 aylık 15 günlük kızım bugün kakasını yaptı ama sumuksu kaka yaptı nedenı nedır acaba bılen varsa lütfen cvplayın beklıyorum Allah yardımcımız olsun ınsaAllah 🤲🏻