_Nehirim_ Acaba ısılık mı 🥲🥹 Yoksa dün konserve yapmıştım onun suyu ile oynadı hep ondan mı kaynaklı anlamadım 🙄öyle aşırı sıcakta degil ama anlamadım cidden
Synmannesi _Nehirim_ benim kızım da böyle yaa bir haftadır yumurtadan diyorum bende kendi kendime acaba salgın. Mı
eylul19 _Nehirim_ ısılıge benzıyor benım kızlımda kolları oyle eklemler tam.asırı terlıyor ondan kaynaklı oldıgunj dusunuyorum .sızınkılerde aynı bolgelerde
_Nehirim_ Znurr aslında bu zamana kadar hiç böyle olmadı 🥹öyle aşırı sıcakta degil dün konserve yaptım mesela ondan kaynaklı olabilir mi dometes suyu ile oynadı hep 🥲
_Nehirim_ eylul19 hep mi oldu sizde peki bizde bu yaşına kadar ilk defa karşılaştık 14 aylığız kimi ne attım bunu kabakulak veya çiçek geçirebilir dedi olabilir öi acaba
Znurr _Nehirim_ domates suyu yapmış olabilir, doktorunuzlada görüşün isterseniz. Yani asitli yiyecekler anlık kızarıklıklar yapar sonra geçer belki bebeğinizin alerjisi varsa müdahale edilir
eylul19 _Nehirim_ yok yenı olmaya basladı bu kadar kollarında falan olmuyordu hıc .on gogusunde falan yada boynunun arkasındaydı.hayır ya cıcekle hıc alakası yok boyle olmaz cıcek abartmıslar