Denizanasi92 Mesela çorba yaptık bunu ertesi günü ısıtıp verebilir miyiz? 2 gün önce yoğurt yaptım reddediyor ağzı kapalı kavanozda yapmıştım kaç güne kadar kullanabilirim ? Herşeyi günlük taze yapmak zorunda mıyız 😞
Efuli6161 Denizanasi92 çorbayı soğuduktan sorna gemen buzdolabına kaldırın bozulmadıktan sonra bişey olmaz ben veriyorum her gğn yemek yapmak çok can sıkıcı..yoğurda fazla maya katmayın tadı ekşi olur açılınca da hemen ekşiyo sıcaklardna dolayı ondan yemiyordur ufak kavanozlardan alın mayalayın tek seferde yer bitirir
Irmakprensesinannesi Denizanasi92 kaç aylık bebginiz 1 yaşına kdr hep taze yaptım mak 2 gün aynı çorbayı içti 2 günü akşamı döktüm şuan 12 ay 24 günlük halada 2 gün nadir 3 gündür taze olması herzamn iyidir çünkü vitamini ölüyor hiç üşenmem hergun taze yaparım meyveli yoğurt ara öğün yemediği akşam da teklif ederim yemezse aynı gün dökerim
MinelAskEla Denizanasi92 en fazla 2 gün 3. Gün yedirmem bugun çorba yaptım bugun yer yarın da yer sonra yedirmem . Ama genelde az yapıp günlük veriyorum ben.
Denizanasi92 Efuli6161 küçük yaptım öyle düşünerek ekstra dikkat ettim tatlı ama yine de yemiyor ilk başta yiyordu yoğurdu. Kapağı açılmayınca ne kadar kullanabilirim
Irmakprensesinannesi Denizanasi92 yogurt sadece yemiyorsa bir tane meyve koyun rendeyle içine öyle yer kızım bazn sadece yogut yemek istemez hemen meyve koyarım ara öğün olarak yer
Denizanasi92 Irmakprensesinannesi 6 aylık daha yeni başladık mesele üşenmek değil en minimum malzemeyle yapıyorum çok tatsız biz de yiyemiyoruz çöpe gidiyor günah oluyor. Isıtmaktan kastım 1 günlük yani en azından 2 gün yedirmek 😄
Denizanasi92 Irmakprensesinannesi peki yoğurt küçük kavanozda yaptım açmadan kaç gün bekler sizce 2 gün durup bir daha deneyeyim yemezse meyveli vereyim