Kumsal_ada Çocuk doktoru önerirmisiniz ? Bebeğim yeni doğdu güzel ilgili bir doktor arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim 😊
Zeynepden Kumsal_ada öedicanada ayşe çobana gidiyoruz 12 aylık oldu oğlum memlunum bilgili bir kadın yine ayrıca özel muaynesi olan selda aytaç var narlıdere o da çok iyidir .
Hatice_32 Kumsal_ada nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama ayrancılar medifema hastanesi abdurahman kaya doktot baya ilgisi muane ücretide 220 tl
Edaaag Kumsal_ada merhaba medicalpark tülay akça, medicanada mehmet yan var. Tülay akçada 9 aydır takipliyiz çok memnunuz
ilaydaberil35ozkan_ Arenilay- bende duygu hanıma gidiyorum en başından beri kızım doğduğu anda ilk kontrolünü yapan doktoruydu hatta memnunuz şuan da sadece whatsappta geri dönüşü çok uzun süre oluyor veya olmuyor ama aramalara hemen cevap veriyordur daha önce aramadım
Kumsal_ada Hatice_32 Ayrancılardayım bende Ali kızıldemire gidiyordum dediğinize randevu alıyım o zaman ☺️
Suflee Kumsal_ada feyza koc ozel muayenesi var. cok tatli egosuz sevecan bir doktor🥰 kendi kisisel numarasini da veriyor. Bebegimle ilgili bir sorun oldugunda hemen yaziyorum mutlaka cevap verir. Ben cok memnunum
Arenilay- ilaydaberil35ozkan_ ara canım yazışmalara çok dönmüyor aradığında hemen ilgileniyor bende çok memnunum ondan ve mesela 1 ay önce söylediğin misal gözü sulanıyor diyorsun onu unutmuyor 1 ay sonraki kontrolde hemen soruyor çok ilgili ve özenle bakıyor 🌸
krmgldn Kumsal_ada gitmeye usenmem derseniz Manisa Dr Şirin Çakıcı var. İşinde bir dahidir. İzmir’den yakın olduğu icn söyledim