Kucukkalbim Nzlelof İştahı hiç yok zorla yediriyorum huzursuz,kucakta gezmek istiyor,geceleri çok uyanır oldu,diş çıkartcaz galiba onun sıkıntısı var gibi damağı beyazlaşmış paşamın 🤭
Prenses0909 Nzlelof kızım dönmeye coktan basladi yüzustu yatmayi seviyor ilgi istiyor cok eskiden uykusu daha iyidi bu ay gece cok uyaniyor emzik verince uyuyor tekrar gunduzleri az az uyuyor huy degistirdi diyebilirim gezmeyi seviyor aglamasida cogaldi
Mtsz4334 Nzlelof zaten çok zor bi bebekti 4 ayni oluyoruz çok huysuz emmiyor geceleri emziriyorum uyku sersemine az emiyor ağlıyor bittim yorgunluktan hastalanıyorum aşırı zor bi dönem sanırım dişleride geliyor damakları kabarmış beyazlıklar var kaşıyor sürekli 😩
Ynctlgtmn Nzlelof karşılıklı konusuyor gibiyiz resmen bu cok hosuma gidiyo bağırarak biseler anlaiiyo ciglik atiyo gülüyo herseyi ağzina sokmak istiyo disleri kasinuo galiba dis cikarticaz uyku düzeni bozulmaya basladi geceleri gec yatıyo ve uyaniyo surekli gunduzfe zar zor uyuyo memeyi bazen reddeiyo bazende hic birakmiyo anlayamadim 😊
mugelalmis Kucukkalbim 4 bucuk aylık oldu sasirdigim derecede memeyi kesti bi anda bugun 3. Gun emmiyor bagiriyor agliyor direniyor.meme mama gidiyorduk suan sadece mama karni acken bile memeyi almiyor mamayi veriyorum karni soyuyor.cok huzursuz kucak istiyor 2 dk guluyorsa hemen bagirisa geciyor.daha dillendi gibi diliyle degisik sesler cikariyor kendiside kesfettigi icin hosuna gidiyor galiba konusuyor oyle.ellerini daha aktif kullaniyor erkek bebek bizde boyle
Kucukkalbim mugelalmis Durumlar aynı desene çıldırmaya ramak kaldı aç olduğu halde yemiyor zorla yediriyorum resmen😪.Çok zor süreçmiş bide 4.cü ay atağındayız 🤦♀️ rabbim tüm annelere sabır,kolaylık versin inş 🤲🏻
Mevanur2 Uyku düzeni bozuldu tamamen, emiyor ama çok kısa hemen başka şeyler dikkatini çekiyor. İyice konuşmaya gülmeye başladı yavrum, üstündeki örtüyü falan yüzüne doğru çekiyor her şeyi tutup ağzına sokmaya çalışıyor
Farahzeynep Mama sandalyesinde ve koltukta oturuyor, oyun halısında da oturmak istiyor o nedenle yanında olup tutmam gerekiyor. Salyaları çok, ağzına bulduğunu sokuyor, elleri sürekli ayaklarında, ayakları havada mama içiyor. 😂 maksimum 2 saat uyanık kalabiliyor, geceleri 2 saatte bir uyanıyor. 🙄
Bora_Mom Gece uzun uyurdu şimdi sık uyanıyor çok tepiniyor sürekli bir huzursuzluk, gündüz uyuması çok çok azaldı uyutuyorum 15 dk anca uyuyor, sürekli kucak istiyor. Herşeyi ağzına götürüyor ne bulursa. Sabahları bağıra bağıra birşeyler anlatıyor :) dudaklarını buzusturup pırt falan değişik sesler yapıyor, sağa sola dönüyor ama hala yüzüstü dönmüyor oğlum. Oturmak istiyor arada oturuyorum bir zararı olmasın diye. Asılardan sonra çok değiştik
Kubra__41 Artık çok değişti puşete koyup iş yapıyordum yanımda nerede ise imkansız oldu hep beni istiyor birisi tutsa bile kucakta gezmek istiyor hep memede uyumak istiyor eskisi gibi uzun emmeler yok az az ama hep meme ağızda yaşıyoruz 😞
Psyftm Kızım 4 aylik diş çıkaracak sanırım diş kazıyıcı ile rahatlıyor, her şeyi ağzına sokuyor. Meme reddi var uyurken emziriyorum uyanıksa bi dk emiyo bırakıyo eskiden hiç ağlamazdı gülücükler saçardı şimdi ağlarken sesi kisiliyo sürekli gezmek istiyo kucak istiyo. Pek keyfi yok atak haftasindayoz ondan mi diş mi çıkarıcak yoksa etrafı keşfettiği için mi bilmem ama çok huysuz yemeği zor yapıyorum 🙈 tam gazi bitti uyku egitimi veriyim dedim bunlar başladı ayakta sallayarak kolik müzik sesi ile unutuyorum yada piş piş sesi ile sesler kapandığında uyaniyo malesef 😔 yeni uyuttum ama büyüdüğünü görmek paha biçilemez 🙏🤗
Nzlelof Bizim de agiz sularımız çok arttı Ağzıyla pırt yapıp sürekli tükürcuk çıkarıyor uyku düzenimiz bozulmadı hatta daha da düzenli oldu sürekli eli Ağzında sinir yapmaya başladı uykusu gelince bağırarak kendini sikiyor. Yavaş yavaş büyüyor 5. Ayı da doldurduktan sonra ek gıdaya başlamak istiyorum. Çok yorgun ve çok mutluyum 😀
mugelalmis Kucukkalbim ben dün cıldırıyordum artik yarim saat bile uyumadi sabah 7 de uyandi aksam uykusuna 8 e kadar resmen delirdim cok agladi hic durmadi allah sabır versin hepimize bende kurtulduk ataktan diyordum meger yeni basliyormua
Srpzngn Ne deyim iste saat 5:36 gece 10 da uyudu zar zor,bu saate kadar saat basi ayaktaydik su an da vizirdanmalar devam.Sebepsiz aglamalar ,bagirmalar, huzursuzluk, hicbiseyden memnun olmama,bir gulup on aglama...5 aylik olcaz bi iyilesme yok valla
Selda_2806 5 aylıkolacak 1 hafta sonra sizlerle aynı gece uyurdu sık uyanıyor sürekli mızmız sürekli oyun ilgi istiyor. Artık sürünüyoremekleme degil ama önüne esyya koyuyorum sürünerek geliyo alıyo esyayı. Kendi ekseni etrafında dönüyor 2 aydır zor emziriyrm
Arenece Nzlelof 4 ay 18 gunluguz. Salya çok eller hep agizda. Be verirsrm agzina sokmaya calisiyor. Uyku duzeni sasti. Bi gun gece bi kere kalkiyor bi gun 5 6 defayi buluyor. Gunduz uykusu yok denecek kadar az eger uyuyorsa da meme emer pozisyonda tutuyorum cunku yerine koydugum gibi uyaniyor. Agzinda hep meme istiyor beni emzik yapti. Uyumayinca da surekli hysuz hep aglayip kucak istiyor. Is yapmayi gectim tuvalete gitsem sukrediyorum.