Ozlmabdlh Bizde geri çekilme ile korunuyoruz kızım 2 yaşında ama şuna dikkat etmelisiniz ki bu yöntemle gecede 1 defa yapmalısınız buna dikkat edin 2 veya fazlasında içerde kalan sıvı size gelebilir bu yüzden gecede 1 defa yapmaya özen gösterin
2maviboncuk Sonalpser76_ Sana da kimse yaptığım yorumu eleştir demedi boş konuşmayın ben kimseyi aşağılamadım doğru ve mantıklı olanı yazdım gitsin bi test alıp yapsın biz be bilelim hamile mi değil mi
GericekilmeKorunmaDegill Ervosum99 hah iste kullancı adım böyle senin gibiler icin tamm mı. koru dogru duzgun sonra burda aglama .hayret bisey
nerisduygu Ervosum99 korunma olmadıgı için hamıle kalma ihtimaliniz var bebek istemiyosanız korunmanız lazım
gocebebirbayan Ervosum99 biz bile isteye zevk amaçlı yapmıştık öyle ama ertesi gün hapı içmiştim hemen. Şubat ayında da yine bile isteye korunmadan ilişkimiz oldu hamile kaldım. Zaten beklediğimiz bir gebelikti 😌♥️ Yani neden hamile kalmayasın ki. Korunmadıktan sonra şak diye kalırsın belki Allah bilir orasını. Biz sadece testte görürüz