Canimoglum63 Arkadaşlar bebeğim 40 günlük 10 saatlik bir araba yolculuğu yapıcaz ama braz tedrgnm yolculuk yapıp sıkıntı yaşayan varmı acaba
Aygulaybuke Canimoglum63 ben 15 günlükken Adana’dan İstanbul’a geldim 🫢sonra 20 günlükken İstanbul’dan edirneye bi sıkıntı olmadı çok şükür
eserekli_kiz11 Canimoglum63 17 günlükken 8 saat yolculk yaptm sorun olmadi en kolay donemleri ztn uyuyolar surekli
Betul-08 Canimoglum63 15 günlük iken 12 saatlik yolculuk yaptım o 12 saat bize 16 saat oldu tabi alt değiştir emzir derken
theanalikko @"Canimoglum63 bence bi bebeğin en kolay zamanları yenidoğan 🙃 arabada uyuyabiliyorsa emzir altını aç uyut kolay olur diye düşünüyorum
bsratetik Canimoglum63 20 günlükken İstanbul’dan diyarbakıra gittik hiçbir sıkıntı olmadı zaten arabada hep uyuyorlar
TtazeAnne Canimoglum63 bizde 13 saat yook yapmıştık daha 30 gunluktu bı sıkıntı yaşamadık sadece biraz gazlandin1 saat ağladı geriye kalan saat sürekli uyudu ama biz ikindi saat 5 5 gibi çıktık yola gece yolculugu yaptık
Oznur_0708 Canimoglum63 kız en kolay zamanıı😂 biz 2 haftaya 20 saat gitcez 1 yaşında bakalım ne yapcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden😂😂
Mtzzeynep Canimoglum63 18günlüktü 12 saatlik yola geldik altını değiştir,emzir, uyusun çok rahattık biz.
Minnakkk Canimoglum63 en kolay zamanları ne guzel emzir uyut altını değiştir koy yerine mısıl mısıl uyur arabada, 😀 ben cok değil ama 48 gunlukken 4 saatlik yolculuk yapmıstım mis gibi gecmişti