MHMA 2 aylık kızım için bandana alıcam arkadaşlar aldığınız memnun olduğunuz ilgili site var mı ? Bugün instagramda ada_kurdele_bandana diye bir site var oradan alim dedim ekran resmi istedi tek tek çekip işaretleyip gönderdim sonra o yok bu yok demeye başladı anlamadım nasıl satıcı sizlere danışıp öneriniz varsa ona göre alıcam.
Deletedmom277 MHMA ilays.beauty ve ya chipiques sayfalarından alıyordum kızıma. Çokta güzel kumaşları var. Ama bazı ürünlerin ayına göre bedenleri kalmayabiliyor o yüzden ellerinde olmayabilir sizin bebeğinizin ölçülerine göre
Farahzeynep MHMA babygiz var ben ve arkadaşım oradan aldık, kampanya vardı hemde 5 bandana 40 tlye kaldı, kargo ücretsiz bandanalar da çok güzel. 😇
Elifhifa MHMA atolyehuma dan aldım memnun kaldım. Jelibonie ve lolipoms sayfaları da çok güzel ikisinden de almayı düşünüyorum şimdi. Bakabilirsiniz
Derinbebek Deletedmom277 chipiquesten dün verdim ne zaman geldi size Çarşamba kargo çıkışı diyor yani haftaya çarsamba mı çıkacak kargo 🙄 eğer böyleyse çok saçma yani
Eloskoo Bende @elanin_cicili_bandanalari ndan aldim 2 kez. Diğer sayfalara gore cok daha uygun ve guzeller.
Birsu3435 MHMA tinyjobstan alıyorum kızıma Instagram ismi o çok çok memnunum çok cana yakın bir hanım ben bandanalari ince olanlardan varla yok arasi birşey bakmanizi oneririm
Larin_tugba34 MHMA aman sakin ben bir kere o siteden aldim mafeetti beni kac hafta surdu gelmesi aman aman o siteden almayin kesinlikle
Nefesdunya MHMA bir sayfa denk geldi geçenlerde bana. Oğlu hasta yürüyemiyor ve bandana yaparak kazandığı parayla oğlunun tedavisine destek oluyor. Tanesi 15 lira. Gördüğümde çok üzülmüştüm hemen kızıma 7 tane sipariş vermiştim. İlgilenir misin sende. Bakıp yazayım profilini istersen