Semihadmnalv Kızlar 4 buçuk ay oldu doğum yapalı 2.aydan sonra deli gibi saçlarım dökülmeye başladı. Doğumdan sonra herkes normal diyor ama artık açılmalar oldu. Bu daha ne kadar gider ? Dökülmeye karşı ne yapabilirim?
eliiifkoc Semihadmnalv Aynısı şu an bendede var kızım dört buçuk aylık artık moralim bozuluyo ağlıyorum elimi attıkça tutam tutam geliyo
Zeytininannesiii Semihadmnalv d vitamini damla kullanın doğumdan sonra hem anneye hem bebeğe veriliyor ya o ilaç
Zeytininannesiii Semihadmnalv Hı birde bizim yörede bebek anneyi tanıdıkça saç dökülür derler Mersinliyim😄 d vitamini saçınızı geri çıkaracak ☺️
Tugce59 Semihadmnalv bebeğim 9 aylık oldu. Hala dökülmem devam ediyor. Ama urban markasının şampuan ve spreyi dökülmeyi düzenli kullanımda azaltıyormuş birkaç kişiden duydum aldım ve deneyeceğim. Belki size de iyi gelir.
Semihadmnalv eliiifkoc aynı benimde saçımı hiç açamıyorum duştan sonra kurutmadan topluyorum hemen açık bırakınca heryer saç oluyor. Geçecek mi acaba yoksa kel kalicam :(
Semihadmnalv Zeytininannesiii bana vermediler geçen gün kan tahlili yaptirtim normal çıktı hersey cildiyeye gir dedi doktor olmadı eczaneden alim kullanım belki faydasını görürüm
Semihadmnalv Zeytininannesiii bizde de aynısını diyorlar ama çocuk büyüdüğünde beni taniyamacak çünkü kel kalicam :))
eliiifkoc Semihadmnalv Aynen aynen bende öyleyim kurutmadan bağlıyorum direk açmaya korkuyorum ama açmakta istiyorum ne zaman geöer acaba
milletsanaseymiolacak Semihadmnalv 3 buçuk aylık bebeğim var aynısı bende de mevcut resmen akıyor hele duşta hatta bir ara korktum şimdi sizin yazınızı görümce rahatladım
Semihadmnalv milletsanaseymiolacak sanırım doğumdan sonra hepimizde olan şey ama bu kadar yoğun dökülmesi insanı ister istemez korkutuyor inşallah dökülen saçların yenisi cikar 🙏
ayseozcil Semihadmnalv ayyy bem burda bununla ilgi post açmıştım hiç bişey işe yaaramadı ama 6 aydan sonra benim baya azalmıştı şuam 8 bucuk aylık bebem tamamen bitti