rosesbabys kızlar selam sabah kahvaltıya misafir gelicekmiş şimdi belli oldu. pazar günleri zaten ekstra özenirim ama sizinde tavsiyelerinizi istiyorum güzel pratik tarifleriniz varmı kahvaltı için 💕
KaptanMarvel rosesbabys Düşündümde hep herkesin bildiği şeyler ya öyle değişik bir tarifim yokmuş 😀 Favorim patatesli kaşarlı yumurta 😂
Benisahtesevme2 rosesbabys Kuymak Menemen Patates Kozartması Ekmek dılım pızza Pankek yanına cıkolata ve meyvelerle dolu bır tabak Yumurta salatası Sıgara boregı Güzel bır peynir tabağı Yesıllık tabağı roka marul maydonoz dereotu artık ne seçerseniz hepsınde olır nane 😀 yanına lımon dılımı Olmazsa olmaz cerı domestesler ve salatalıksa ekleyen tabı🥰 Zeytın cesıtlerı yesıl sıyah ızgara salamura Reçel cesıtlerı bal pekmez tahin 😀😀😀😀 aklıma bunlar geldı suan
DemetF rosesbabys benim cok sevip yaptigim bi tarif var aslinda patates puresi yapip icine bolca kasar biraz terayagi koyup Teflonda alt ust kizartiyorum hem kizartmadan daha saglikli ve lezletli oluyor
Hellomoto rosesbabys bizide eşim taraf davet etti tüm sülale kahvaltıya davetli pişi yapcaz dediler sadece 🤣🤣 yanında zeytin peynir hiç gidesim yok
rosesbabys DemetF çok teşekkürler ben kesin çok severim ama misafirler patates ve hamur işi hiç sevmiyor o yuzden biraz tıkandım 😂
rosesbabys Hellomoto ay koş bence pişi varsa her şey hallolur😂 ama benim gelicekler hamur işi sevmiyor 😃
Sarelinagis rosesbabys Pizza poğaça , sarımsaklı ekmek (kendi yaptığımız hamurdan ) Paçanga böreği , peynir salatası , mantarlı omlet , peynir kızartması , sütlü biber bunu kesinlikle tavsiy bir ederim harika oluyor , zeytin salatası