papatyammmm 5 aylık bir bebeğim var kendisi biraz oyuncu çok ince dolu olan bi yastığı var ve onu çok seviyo resmen güreşiyo.Hatta bugün akşam yastıkla oynarken uyuyakaldı.Bende yastık yerine ona peluş bir oyuncak alayım diyorum.Bu uyku arkadaşı filler den alıp kullanan varmı memnunmusunuz ?
Cerenns papatyammmm canim bnm kiziminda bi tane fili var kuucuk 30 santim kadar hortumunu eme eme uyuyir emzik tutmuyir ama hortumu emiyor cok tatli
Drycgdsmete papatyammmm bizimde 5 aylik bir suru pelus oyuncagi var buyuk kucuk ne ararsaan ama hic birine bakmiyo yatakta battaniyeye sariliyo yuzune cekiyo yada yastigiyla oyle seviyo oyle uyuyo 😂
Aymira papatyammmm Gardrops uygulamasında uyku arkadaşı fil yapıp satıyorum el örgüsü amigurumi kullanıcı adım aybala03
ipegiminannesi Cerenns fisher prıce uyku arkadaşı olan dil mi acaba benim kızımın şirinesi vardı ama bir türlü sevemedi uyku arkadaşı arıyorum bende
Aymira ipegiminannesi gardrops uygulamasında uyku arkadaşı yapıp satıyorum fil amigurumi uyku arkadaşı kullanıcı adım aybala03
Serpilyyuksell Bende daha doğum yapmadan çok hevesle uyku arkadaşı fil almıştım hiç sevmiyor oynaması için yatırıyorum ağlıyo 😔