Gencebru Kızlar selam dün Yazdım kimse görmedi umarım bugün görürsünüz desteğe ihtiyacım var öksürük devam edince tekrar geldik bronşit olmuş yatış verdi doktor bu gece hastanedeyiz eşimle sürekli tartışıyoruz cocuguma mi üzüleyim onun davranışlarına mi iyice tükendim kendimi yetersiz hissediyorum ne anne olabiliyorum ne eş olabiliyorum diye kendimi yiyip bitiriyorum her lafında bu ara sürekli bosanalim tahammül edemiyorum artık. Benim yüzümden olmuş gibi davranıyor bi çocuğa bakamadık falan gibi. Bi moral desteği verin nolur çok uzar mi yatışımiz bronşit olan varmi ne kadar sürede geçer
TheMomm Gencebru Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşir evladınız şunu anlamadım eşinizin boşanmak istemesinin sebebi cocuğunuzun hasta olması mı??
Znurr Gencebru her çocuk hasta olur, Allah ım beterinden korusun ama nasıl yavrucaklar var küçücük bedenleri kablolara bağlı, bu durum sizin yetersizliğinizle alakalı değil ki. Güzel bi tedavi ile düzelir tabii, çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin 🤲🏻
hilalhanim Gencebru Hastaneden çıktıktan sonra artık dikkat edersiniz sırtına terine dikkatli olduktan sonra tekrarlamaz. Havaları düzenli kullanırsınız burnunu günlük temizlersiniz bir sıkıntısı kalmaz. Kendinizi suçlamayın olacağı varsa oluyor çocuk bu elbette hasta olcak. Eşinizi takmayın muhattap dahi olmayın. Boşanmak mı istiyorum diyor tamam hastaneeen çıkalım ben adliyeye giderim artık konuşmamız gerek yok deyip tek kelime bile etmeyin. Kışkırtacak sizi cevap vermeyin çocuğunuza odaklanın.
miniklerinannesi06 Cok gecmis olsun canim ilk postun basligini gorunce aceba benmi yazdim diye düşündüm o kadar benzer durumu yasiyoruz ki bnm oglumda bronsit oldu ventolin hava 4 saatte bir 2 gun kullandik arti antibiyotik 6 gün kullandık 6 gunun sonunda tamamen geçmişti burnunu acik tutmaya çalış beslenmesini ihmal etme sebze meyvesini ek gida alıyorsa tabiki almiyorsa sık sık emzir ve en önemlisi terli kalmasin ozellikle sirti bunlara dikkat edince cabucak toparlar inşallah… Kendini hic birsey için üzme sen stresli olmaki bebegine yansimasin 🌼💜
Vera1810 Atlasmomyyy merhaba benı bi aydınlatın lütfen kahr oldum yavrum kaç gündür beslenmek istemiyordu megerse bronşit olmus tek belirti balgamdı. Ne yapmam gerek 2 çeşit buhar verdı dr antibiyotik verdi 2 aylık daha
ftmgz Vera1810 benim kızımda tam iki aylıktı korkmayın havaları doktorun dediği gibi düzenli kullanın ve antibiyotiği üçüncü günden sonra farkını görürsünüz hepimizinkiler hasta oluyor benim şimdi yine hasta böyle böyle büyüyorlar
Atlasmomyyy Vera1810 mrb öncelikle geçmiş olsun. Dr umuz ventolin i buhar cihazında 8 saatte bir vermemizi söylemişti onun çok etkisini gördük. Bebegm büyük olduğu için elma kabugu kaynatıp icirmistim balgam sökücü sizinki küçük yapmanız saglikli olurmu bilmiyorum dr unuza danışın. Birde balgam masajlari var onu doğru uygulandığında kakasiyla çıkarır bebisiniz insallah. Youtube dan izleyebilirsiniz
Tazeanne3 Vera1810 benim oğlumda 3 aylıkken rsv virüsüne yakalandı 10 gün hastanede yattık serum antibiyotik hava aldı devamlı. Hayatımın en zorlu günleriydi ama şunu bilmek gerekiyor geçecek daha yeni anne olduğumuz için çok korkuyoruz ama çocuk bu hastada olcak. Keşke çocuklar hiç hasta olmasa ama oluyor işte Allahım kötü hastalıklardan korusun sizin Bebişinize de şifa versin inşallah korkmayın böyle böyle bağışıklık kazanacak
Vera1810 ftmgz çok haklısınız hasta ola ola büyüyecekler ama bronşit denildinde herkesn aklı çıkıyor. Bu çok kötü bir hastalık mı. Kalıcı zararı olur mu. Saatlerini yazdım saatli olarak takıp edıyırım
Aae_08 Vera1810 sizde yanındasınız serviste yatıyor bebek, ne kadar zor olsa da en azından berabersiniz öyle düşünün . Maksimum on gün kalacak sağlıkla çıkacak ordan üzmeyin kendinizi. Nerdeydim hepimizin bebekleri yaşadı onları bizde tam iki aylıklık zatürre oldu
Annesiballisiii Vera1810 benim kızım 20 günlükken olmuştu bronsiolit 10 gün kaldı yoğun bakım da. Şuan 3 yaşında sağlıklı gayet iyi. Ama bize yoğun bakım doktoru üst üste bronşit olmasın dikkat edin yoksa zatürreye çeviriyor demişti. Çok şükür ki kızım daha bronşit olmadı
ftmgz Vera1810 kalıcı zararı olacağını sanmam benim kızım üst üste geçirdi suan gayet iyi grip oldu yine bronşite çevirmesin diye balgam söktürücü başladım çok beter bir hastalık gibi diyorlar ama öyle değil onlar çok güçlü sizde güçlü olun
Tess07 Vera1810 bronşit normal hastalik su anda hastaneden dönüyoruz hatta nolablr diolarki millette abartmayı sevio ya 2 aylik vi basladik 14 aylik her rüzgarda hastalanir
Vera1810 Tess07 çok geçmiş olsun her balgamı oldugunu duyan aman dikkat et bronşit olmasın ciğere inmesin dıye konuşuyordu. Elımden geleni yaptım kendım evde devamlı yıkadım çektim burnunu soguk hava verdım ama yinede inmiş hiç belirti yoktu
Vera1810 Atlasmomyyy merhaba teşekkür ederim. Balgam masapı tarif edilen şekilde yaptık ama fayda etmiyor atamıyor biz 3 saatte bi hava veriyorum. Sonra sırtına titreşimli masaj alaeti ile 5 dk yapıp pat pat vuruyoruz ama çıkmıyor. Bu arada burun yıkamazsı nı buharda sonra mı yaptınız öncesinden mı. Buhardan sonra hırltı vs kalmıyor kızımın. Burnunu çekiyorum akıntı yok gelmiyor.
Vera1810 ftmgz evet sinirlerim alt üst oldu. İnşallah hemen gecer bizimde çok geçmiş olsun inşallah sizede
Vera1810 Tazeanne3 sizede çok geçmiş olsun inşallah. Çok teşekkür ederim inşallah hemen toparlanır yavrumda. Akstamadan vermeye çalıyorum ilaçlarımı inşallah fayda eder