Cerenns Iyi geceler hanimlar genital bölgemde 4 5 tane büyük sivilceler cikmis o kadar da temizligine dikkat ediyorum sizdede oldumu kadin doguma gitsem mi kimileri karbonatla gecer diyor yardimci olur musunuz canlar
Ozgecinar Acısı ağrısı var mı? Çünkü benimde sivilce gibiydi sonra bir anda büyüdü baya yumruk kadar şişti dokunamıyorum bile acısından acile gittim kıl kökü iltihabı diyip işlem yaptılar eğer iltihaplı olduğunu düşünüyorsanız vakit kaybetmeden genel cerrahiye gözükün
Yusufunannesi123 Tatlım benimde 3 aylik oğlum var doğumdan öncede sonrada aynı senin dediğin gibi oldu doktora gittim kıl koku iltihabı dedi sana tavsiyem kuaförunu deistir dedi şuanlik değiştirdim bakalım inşallah düzelir seninki yüzde doksan aynı evde aliyosan yanlış almaktan oluyo canım dikkat et
Yusufunannesi123 Cerenns bende kendim alamıyorum canım kuaförler bazen herkese kullandığı şeyleri bizlerede kullanabiliyo kuaförunu deistirmende fayda var ben değiştirdim 1 kere gittim daha ama faydası var gibi bide sen değiştir 😊