Efem123 Kızlar bebeğim 16 aylık artık görünce hangi yemek biliyor ne yapsam yok yemiyor pirinç bulgur makarna mantı ispanak sebze vs hiç birşeyi yemek istemiyor anlamıyorum ne yapicam ben bu çocuğa şehriye çorbasını ve yayla çorbasını seviyor tarhana mercimek vs onlarida yemiyorr kahvaltı desen iki kaşık verebiliyorum anca çok az yiyiyor kaşık maması veya mama verince yiyiyor onları ama yemkleri çok nadir bazı seyleri yiyiyor çoğu günlerimiz yemk yemeden geçiyor üzülüyorum böyle olunca napicam yaa zorla yedirmeye çalışıyorum yokk daha çok inatla yemiyor bu durumu yaşayan varmı gecermi 😢🤔
Sevgiela Efem123 biz eksiğimiz yok fazlamız var kan tahlili verin isterseniz biz verdik temiz çıktı ama devam ediyor aynı şekilde sabah bebebisküvisi ıhlamur yedi öğlen muhallebi akşam patates kızartması 1 muz akşam oldu
Derencikk Efem123 aynı durumdayiz 16 ayligix ve yemekten nefret ediyoruz desem yeridir artık iyice bunaldım. Allah yardımcımiz olsun bana hiç bı süreç geçmeyecek çözümsüz gibi geliyor
elcn4139 Efem123 benımde ötleydi ama kahvaltı hala agzına sütmez. Ben çinko surubu aldım birde tekrardan kan damlası aldım biraz daha iyi oldu yemesi bakalım
Adalyamm Benim de kızım 1 yaşında bir kaç şey dışında asla yemek yemiyor. Yumurta peynir yoğurt süt kokusunu duyunca bile ağzını sımsıkı kapatıyor. Aşırı derecede memeye düşkün o yüzden sanırım. Bir çare bulursanız diye burada bekleyeyim🤦♀️
Efem123 Adalyamm inşallah buluruz bı çaresini napsam olmuyor çizgi film açıyorum mecbur kalıyorum öyle bile yemiyor kaciyo sevmediği birşey olunca gerçi hiç bir yemeği sevmiyor bı kaç yemk disinda
Zeytinnn-gozzz1 Benimki de 16 aylık. Doğduğu günden beri meme reddi, mama reddi, ek gıda reddi şimdi de normal yemesi gerekirken hala Red devam ediyor. Artık bende saldım çünkü çok yoruldum. Hiç iştahlı bir bebek olmadı. Kilosu çok düşüktü sürekli 😔
Efem123 Zeytinnn-gozzz1 yaşadıklarımızı bizde yyasadik şuanda yemek sorunu birde hamileyim çok yoruyor bu durum beni aklım hep yemek yememesine takılıyor emzirirken kilolu bı bebekti 1 yaşına kadar 1 yaşından sonra birden bire çok zayıfladı yemiyor çünkü😢
Efem123 Zeytinnn-gozzz1 yaşadıklarımızı bizde yyasadik şuanda yemek sorunu birde hamileyim çok yoruyor bu durum beni aklım hep yemek yememesine takılıyor emzirirken kilolu bı bebekti 1 yaşına kadar 1 yaşından sonra birden bire çok zayıfladı yemiyor çünkü😢
Efem123 Sevgiela evet kan tahlili hiç vermedik vermem gerekiyor nezmndr gidicem ama ben kan ilacına hala devam ediyordum
Efem123 Derencikk inslalah geçici bı süreçtir yoksa böyle olmaz çok zor yaa kendi haline bırakayim bırak yemesin diyorum içim el vermiyor busfr kilosuds gttikce düşüyor ve aç kaliyor
Zeytinnn-gozzz1 Efem123 sırf bebeğim çok zor olduğu için 2.sini bile yapmaya cesaretim yok. Yemez yatmaz mızmız.. Geçicek inşallah diye umut ediyorum