Momonlyn Kızlar ilk kez böyle bisey var bebeğimin kolun da, sinek mi alerjimi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Tecrübeli anneler nedir bu ☹️
Elika00 Momonlyn stilex sür canım önce minik bi yerde dene. Biz buradan anlayamayız sokma yeri var mı bak varsa sinektir
Gamze0707 Momonlyn aynisi benim oglumdada oldu 3 gun once giturdum hatta bende anlayamadim bi garip duruyo diye doktora giturdum sinek isirmis tepkime yaomis dedi bende fis fis aldim sinek ilaci yatmadan once odaya sikiyorum ne yaoayim cocuk mahvoldu
PortakalGumus Momonlyn Ya bu sene acayip bir sivrisinek türü var böyle kabartıyor sanırım o. Koruyucu sürün sprey ve odaya prize takılan kovuculardan koyun bence. Yetişkinleri de aynı şekilde kabartıyor ve böcek ısırığı ilacı da kar etmiyor ne biçim bir türse
Momonlyn Gamze0707 koca yaz geçti evin her yerinde sineklik var bi kere bile ısırmadı birden bire nerden çıktı anlamadım
Gamze0707 Momonlyn cok var antalyada yasiyorum resmen beni bile yedi bitirdiler yakinsa bi saglik ocagina bilr goturmenizyeterli ya sinek isirihi dicek yada cildiyeye yonlendiricek