Hediye__ Kızlar 1 ay 20 günlük bebeğim iki gündür ne yaptiysam gündüz uyumuyor sürekli huzursuz sürekli ağlıyor battaniye yada çarşafta sallayinca susuyor artık dayanamıyorum fikri olan varmı
FerdAzraMira Hediye__ MihrimahVeAnnesiii bütün bunları eleyip huyu olabilir arsız olabilir huzursuz bebek olabilir 😂😂 1 büyüttüm 2. Büyütüyorum hiç bişileri olmazdı ama huzursuz bebeklerdi maalesef
Tasfamily Hediye__ Bende aç değil diye düşündüm çok çiş kaka yapıyor diye ama açmış sütümü emzirdikten sonra sağıp öyle veriyordum enjektörle öyle rahatladı çocuk
Hediye__ MihrimahVeAnnesiii gaz yok ac değil atakmi bilmiyom çok huzursuz artık tükenme noktasına geldim
MihrimahVeAnnesiii Hediye__ Sabırlı olun daha çok küçük 5 ay 22 günden bildiriyorum hepsi zamanla geçiyor güzel günleri de olacak huysuz günleride ve her anın tadını çıkarın bu günler geri gelmeyecek bilmediği bir dünyaya doğdu alışması zor olabilir sadece sabır 😊
Hediye__ FerdAzraMira ya herşey tm meme yiyor gaz çıkarıyor kaka yapiyor ama uyumuyor sürekli ağlıyor özellikle gündüz yapıyor bunu
Aynur_Asln Hediye__ gaz çıkarmasına bakmayın benim bebegım de oyleudı hastaneye gittim gaz dedi cıkarıyo dedım yeterli gelmiyor dedi
Hediye__ MihrimahVeAnnesiii inşallah uyumamasi beni geriyor uyusa kendide rahat edecek yinede çok tskr ederim
MihrimahVeAnnesiii Hediye__ Ilık bir duş aldırın , masaj yapın YouTubede güzel masaj videoları var , sonra karnını doyurun umarım biraz rahatlayacaktır. Rica ederim 😊
Sena1- Pelvan merhaba benim bebeğim de 3-4 gündür aynı durumda 26 günlüğüz çok zorlanıyorum gündüzleri uyumuyor sürekli ağlıyor geceleri de uyandıramıyorum nasıl düzelecek anlam veremiyorum😏 şuanda bile uyutmaya çalışıyorum 🥺
Hediye__ Sena1- canım ben böyle deneyerek buldum sanırım ne zaman kaşar peynir yada normal peynir yediğimde oluyor bugun yemeyecem bakalım olacakmı sense dene istersen
zamangeriyeaksin @Hediye__ duş aldırın masaj yapın sonrasında ise emzirin bunları yapınca en fazla yarım saat içinde uyur :)
Hediye__ zamangeriyeaksin aldırdım canım yine aynı ben peynir ve çeşitlerine bağladım şu an uzak duracak bakalım olacakmı yine