Esra1202 Kızım iki yaşında 25 aylık. Hala yürürken bazen takılmadan bile düşüyor çok canım sıkılıyor bu duruma. Sizin bebeklerde durum nedir
Hilal-95 Esra1202 27 yaşındayım ben bıle hal düşüyorum bacaklarım mosmor🤣🤣🤣 yani çocuklar 5 yasında bıle olsa düşüyor 🤣
Esra1202 Yani düşmesi de böyle iki dizini aniden kırıp düşüyor. Evde oluyor genelde dışarda çok nadir denk geldim
Esra1202 Pinky35 nerden zarar geleceğini çok bilmiyorlar. Kızım yürürken başka yere bakıyor ayaklar başka yere gidiyor. Pat düşüyor
Esra1202 Aslında haklısınız daha 2 yaşında düşmesi çok normal.ama gel buna beni inandır. İçim içimi yiyor
Esra1202 Acaba beyninde tümör mu varda düşüyor.acaba kas hastalığı mi var diye kafayı yiycem az kaldı. 😭😭🥺
Esra1202 Bu aslinda bende olan bı sorun. Çocuğun tüm gelişimleri normal.ama benim kafama takma durumumu asamiyorum
MinnakAsel Esra1202 27 aylık hala düşüyor hala arada sendeliyor ayakları ara ara birbirine bile dolanıyor hiç dert etmedim Allah muhafaza getirmeyin öyle şeyler aklınıza 4 yaşındaki arkadaşı var kızımın oda hala düşüyor kızımdan çok düşüyor 😂
Esra1202 Allah hepsini korusun esirgesin tüm kötülüklerden. Aslında gördüğüm çoğu bebek düşüyor bu şekilde evet.