sevgikelebegi Bi kadın bebeğine cinsiyet partisi yapacakmış sonra arkadaşını davet etmiş o arkadaşı da hamile kadını öldürüp bebeğini çalmış 🥴🥴🥴🥴😔😔
kufkedisi EftelyaUmut Tiredwoman Toprak-hira59 Minkpndam Kızlar bana da garip geldi doğruymuş gerçekten. Google’a arkadaşını öldürüp bebeğini çaldı yazdım milliyetin sitesinde ilk başta çıkıyo haber şaka gibi ya 🤷🏻♀️
Deletedmom27337 Minkpndam Tiredwoman yurt dılında oluyor. Kadın hamile fotolar falan paylaşıyor. Sonra arkadaşı diyor ki gel senin için parti düzenliyorum. Sonra hamile kadın gidiyor ama arkadaşı onun kafasına taşla vurup öldürüp karnını kesip bebeği çalıyor. Sonra başka hastaneye yatıp kendi doğurmuş gibi gösteriyor. Polisler alınca da itiraf ediyor. Hamileymiş bebeğini kaybetmiş kimseye diyemediğinden bebeği çalmak zorunda kalmış. Bebek 36. haftadaydı yanlış hatırlamıyorsam. Bebeği babasına verdiler ama kadın malesef öldü işte. Tv de haberlerde gösterdiler EftelyaUmut
Esraa- sevgikelebegi yok cnm 2020 de filan brezilyada olmustu.bazen eski haberler yeniymiş gbi gosteriliyor.
Minkpndam Kadın öldükten sonra bebeği nasıl çalmış 😳 saçma sapan bir haber böyle bir şey nasıl olabilir hamile ölecek karnınındakini çalacak
Minkpndam sevgikelebegi canım böyle bir şey mümkün mü? Anne ölecek karnındaki yaşayacak. Üstelik nasıl çalmış ki karnını mı yarmış
Deletedmom27337 Minkpndam yok haber gerçek tv de haberlerde verdiler olay yurt dışında oldu sevgikelebegi