Ahmetefeygmr Kızlar bugün e bebekten avent soothie sordum hiçbir mağazaya 2 aydır gelmediğini galiba emziğin yenilendiğinii söylediler bilgisi olan varmı?
NhL Ahmetefeygmr ben yakın zaman içinde almadım ama bi iki kişiden öle bi kaç söylenti duymuştum 🤷♀️
Erdem34 Ahmetefeygmr ewet bende ebebekten ayni cevabı aldım. Sonra başka biyerden aldım 0-3 aylık oluyomuş diğer emzikler 0-6 ay. 65 tl werdim ama tutmadı oğlum denemediğimiz emzik kalmadı
Arenn Ahmetefeygmr e bebek o modeli kaldırmış ben civilde buldum oioi de aynı birebir netten de alabilirsiniz
Meryemmtemev Erdem34 benm kızımda tutmadı en son suavinec damaklı kaucuk aldık tuttu bi dene canım daha yumşak
Efedefnemom Oioi de de ayni emzikten var daha küçük netten bulabilirsin benim kızım onunla biraz alıştı tutamıyordu ben tutarak alıştırdım sonra normal avent soft emzikle devam ettik
Meryemmtemev Ahmetefeygmr ben kızım oldgnda cok aradım haftalarca bekledm artık gelmiyecek dediler ve en son bi bebecide buldum 50 liraya ikilisini ebbekde 60 dı