asaf2022_ Kızlar selam bebeğim 4ay 20 günlük örümceğe binebilir mi kullanıma başlayalım mı Google de 4 aydan sonra kullanılır yazıyor ama kararsız kaldım
Elfvli asaf2022_ örümcek dediğiniz şey yürütecek mi ? Yurutec ise kızın 6 aylik şuanda yeni bindiriyorum. Az az oda zaten kendi de durmak istemiyor. 4 ay bana biraz küçük geldi ya.
Busra2013 asaf2022_ burds gordugum kadarıyla orumcek zararlıymış doktorlar tafsıye etmıomus kı sız 4 aylık dıosunuz daha cok ufak kızım 6 aylık daha koymadım
Biryaramazannesi26 asaf2022_ 4 ay örümcek için çok küçük şu anda koymayın 5 buçuk 6 ayına yakın koymaya başladım ben kızımı en fazla 5 dk durdurup indrrdm fazla durmaları da iyi değil ama sizinki daha küçük
Osimdianne Daha çok kücük. Ama zaten yürüteç zararlı heleki bu kadar küçükken. Zararlarını araştırın bence. Bir de suan karın üstü zaman geçirmesi daha önemli.
Zlm asaf2022_ o zaman deneyebilirsiniz ama bence biraz erken genede ayaklarının yere tam basiyo olmasına dikkat edin
Venusum asaf2022_ yürütec örümcek zararlı diye biliyorum cabm ki daha coook kucuk değil mi benmde yeni 4 aylk oldu oturtmuyorm bile doktorumz 5.5 aya kadar oturtma dedi
Selmanur_a asaf2022_ kızım 6 ay 9 günlük 2 gün önce yürüteç aldım kısa süre kısa süre oturtuyorum max 7 8 dakika 4 . ayda beli bile dik duramaz nasıl oturtturacaksınız. Öne doğru eğilir çocuk.
Tabaktakalansonkofte Canım denge sağlayabiliyorsa oturt bizim doktorumuz yürütecin bir zararı olmadığını tam aksine bebeğin gelişiminde faydalı olduğunu söyledi kas sistemi açısından