Meriz Merhaba kizlar haftasonu evde pinekleyen miskin bir ben .. Eşim spora gitti gelmeden hazırlan dışarı çıkalım nereye gitcegimize bak dedi aklıma hiçbir yer gelmiyor istek de yok ama evde durdukça insan daha da miskinlesiyor bı öneri var mı temiz hava alabileceğimiz bebekle gidilecek bir yer ( eskiden çok severdim gezmeyi her haftasonu bir yer bulurdum bebekten sonra ev kuşu oldum iyice aklimada bir yer gelmez oldu )
nazlimom_ Meriz biz geçen hafta bebek arabasıyla akşama doğru millet bahçesine gittik tam bebek arabasıyla dolaşmalık çimlere flnda oturuluor çayını alan gelmiş bide Aoç de park açılmış orasıda güzeldi kalabalıktı
pelinlendiniz Meriz Havalar güzel, açık hava yerler iyi olabilir. Göksu Park, Altınköy açık hava müzesi, Harikalar Diyarı, Dikmen Vadisi, Eymir Gölü, Mogan Gölü, Gazi Park..
nazlimom_ Meriz çiftliktekinin otoparkı var millet bahcesinin de var ama asansör bozuktu bebek arasını taşıyıp çıktık yukarı
Meriz Busramaden bunlar piknik için ideal olabilir yarın öyle bir planimiz var teşekkür ederim tavsiye için ☺️
Noname21 Meriz Ankara li değilim ama oraya gidiyoruz sık sık. Gittiğimizde zafer parkı lozan parkı na gidiyoruz hem cardaklar var hem de cocuk parkları vs çok güzel.. Ankaralıların haftasonu aktivitesi avm gezmek olduğu için haftasonu girilmez oralara.
Jument Meriz ben gitmedim ama güzel olduğunu söylüyorlar.. Google yorumlarda fotoğraflar var inceleyebilirsiniz. Ben de çocuğumu götürmeyi düşünüyorum.
Noname21 Meriz akvaryum var . Balık akvaryumu . Hayvan çiftlikleri var . Açık hava yani güzeldir. Kocaman lunapark varmış arastirmistim Google çocukla ankarada gezilecek yerler yaz cikiyor
bikerem Meriz uzak demesseniz Ayaş ta ilhanli alabalik tesisi var,muhteşem bir yer agaclar golet,dere. Derenin icinde cardaklar vs. Ve civarda donates biber patlican aycekirdegi salatalik vs toplayabileceginiz onlarca tarla.