pogacayanakk Spor ayakkabılarımı temizlemem gerekiyor en etkili şekilde nasıl sonuç alabilirim makinada yıkamak harici makina da yıkayınca çok bozuluyor çünkü
Znurr pogacayanakk flodan beyaz ayakkabı boyası aldım çok çok çok iyi, hele de benim ki ayakkabıyı hor kullanan insanlar için
pogacayanakk Balkupum2505 Ayakkabıya zarar vermiyor mu acaba? Ve başka bir şey ekliyor musunuz suyuna. deterjan kullanasım var ama ayakkabıyı çöp ederim diye korkuyorum
Balkupum2505 pogacayanakk yok sadece sıcak suya camasir suyu ekliyorum. Hic bi zararini görmedim ben valla hep bu yöntemle yikiyorum beyaz ayakkabilari. Hatta 1 hafta önce yıkadim daha bembeyazlar suan
pogacayanakk NurY evet onları bende gördüm bir tane aldım da ama kirli ayakkabıya kullanmakta istemiyorum temizledikten sonra onu kullanacağım
Yusufagahinannesi Mel93 sonrasında boya üstünden dökülmüyor mu ıslak mendille silince çıkmıyor mu veya zamanla bi sorun yaşanmıyor mu acaba
pogacayanakk Znurr ya bende çok hor kullanıyorum yıpranma fazla yok ama çok kirletiyorum🫠 flexi diye bir boya aldım ama temizledikten sonra kullanacağım onu
SunnyG Ben de flodan beyaz boya aldım, henüz kullanamadım ama. Öncesinde karbonatla temizliyordum. Karbonatlı macun gibi yapıp sürüyordum ç. Kuruyunca çırpıyordum. Cif de etkili bu arada.
pogacayanakk SunnyG karbonat etkili oluyor mu? Cifi bir defa kullandım ama zarar verir diye bıraktım kullanmayı boyayı temizledikten sonra kullanacağım
Znurr pogacayanakk ben hiç temizlemedim bile sürdüm bembeyaz yeni gibi oldu, sadece bağcıkları yıkamak lazım
SunnyG pogacayanakk bende işe yarıyordu. Zaten beyazlatıcı etkisi var çamaşır lekelerinde vs kullanıldığını biliyorum. Uygulaması zor biraz ama dökülüyor vs
pogacayanakk SunnyG ilk defa duydum ayakkabı için karbonat kullanıldığını yarın bir deneyeyim inşallah etkisi olur. Ayakkabı modeliniz neydi
pogacayanakk Znurr benimkinde iç kumaşında da biraz renk değişimi olmuş sanki sadece dış kısmı degil yani yapmışken tam temizleyeyim dedim
SunnyG pogacayanakk Adidas süperstar. Karbonatlı sulandırıp macun kıvamına getirip diş fırçası ile sürebilirsiniz. Kuruyana kadar bekleyin. Sonra da balkonda vs çırpın.
theAna pogacayanakk bir kaba beyaz sirke karbonat ve bulaşık deterjanı koyup karıştırıyorum, eski bir diş fırçasıyla temizliyorum o karışımı kullanıp. Daha sonra da siliyorum suyla tertemiz oluyor.