Betul00 Arkadaslar oglum 10 aylik. Bugun beyazimsi bir kakaa yapti.. internete yazdım pek ic acici seyler yazmiyor. Doktora goturecegim illaki ama sizede sormak istedim. Bugun 2 3 kaka yapti digerleri normaldi. Ucuncusi beyazdi sadece . sonra kaka yapmadi normale döndümü bilmiyorum.. yasayan varmi acaba..
tecrubesizanne Betul00 kabız olunca kaka genelde beyaza yakın oluyor. Kabızlığı mı? Değilse yediği bir şeyden de olabilir sindirememiştir belki. Tekrarlarsa doktora gidilebilir bence hemen canınızı sıkmayın
elifiii Betul00 inek sutunden ise yogurt kaka beyazlasıyor. daha önce yogurt yememiş miydi? genelde yogurt o şekilde yapıyor.
Hohomoromu Betul00 yarın yapacagı kakaları kontrl edin devam ederse kaka beklemeden dr a götürün bana doktor oyle demişti yeşi, mukuslu kanlı kaka yapabılır normal uzun süre beyaz kaka yaparsa getir demişti
Arascyln Betul00 merhaba kaç kere yaptı beyaz kaka normale dönün ce tahlile gerek yok mu bugün bizim de oldu birin de kahverengili beyazlı diğeri bembeyaz biraz once birdaha yapmadı bende goturcem yarın da bi sorayim size de dedim
Betul00 Tesekkür ederim . Kabiz degil ama yogurt ve pilav yedi iki gundur ondan olur mi bilmiyorum ki.. napacagimi sasirdim tecrubesizanne
mikelenjelo35 Betul00 sanmıyorum hergun bir fincan yoğurt yiyor pirinç pilavı da veriyorum hiç beyaz yapmadı.mama veriyor musun belki ondandir
Betul00 Normaldede veriyordum inek sutunden yapilmis yogurt ama yapmamisti.. 1 haftadir hazir veriyorum omdan olabilir mi elifiii
Minikoglum Karaciğerde bi sıkıntı oldugunda beyaz kaka oluyor.yarin da takipedin bakalım insallah normale döner.donmezse doktora gidersiniz. Internete bakipmoral bozmayin
Betul00 Minikoglum Minikoglum normale dondu cok sukur doktoruma yazdim normal dedi.. ins sorum cikmaz
Betul00 Merhaba 1 kez yapti sonra normale döndü. Doktorum gerek yok dedi gitmedik sonra da birsey olmadi cok sukir Arascyln
Arascyln Betul00 gelmiş geçmiş olsun bizim de öyle bi kere oldu çok korktum :(( Rabbim korusun cocuklarmizi🙏